Laatste weduwe

Paperback
ISBN
9789402703443
Op voorraad
  • Gratis verzending vanaf € 20,-
€ 20,99 € 19,26
Het voordeel van lokaal bestellen bij Stumpel
  • Lokale bestellingen bezorgen wij zelf.
  • Retourtermijn verlengd tot 1 april
  • Vraag? Bel of mail ons! Onze 12 winkels zijn natuurlijk bereikbaar
Beschrijving
Een onschuldig winkeluitje loopt uit op een nachtmerrie wanneer Michelle Spivey wordt ontvoerd als ze met haar dochtertje het winkelcentrum verlaat. De politie zet een zoekactie in gang, haar partner doet een emotionele oproep in de media, maar Michelle is en blijft spoorloos.

Een paar weken laten geniet special agent Will Trent van een rustige zondag met zijn vriendin Sara Linton als er opeens luide sirenes afgaan. Sara en Will zijn erop getraind om hulp te verlenen in noodgevallen ? ze gaan erop af in plaats van de andere kant op te rennen. Maar vandaag wordt dat instinct ze noodlottig. Binnen enkele uren loopt alles volledig uit de hand: Sara wordt gekidnapt en Will gaat noodgedwongen undercover om haar te redden. De situatie voert hen de bergen in, op weg naar de waarheid over het lot van Michelle, en de confrontatie met een moordzuchtige radicale groepering...

Laatste weduwe is Karin Slaughter op haar best: hoogst actuele thematiek, goed uitgewerkte karakters, psychologische diepgang en bovenal: razend spannend.
Meer informatie
Meer informatie
ISBN 9789402703443
Auteur Karin Slaughter
Uitgever HarperCollins
Verschijningsdatum juni 2019
Afmetingen 215 x 140 x 42 mm
Bindwijze Paperback
Taal Nederlands
Filiaal voorraad Enkhuizen
Reviews
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Laatste weduwe
Uw waardering