Kantoorartikelen

Kantoorartikelen eenvoudig online bestellen

Ons uitgebreide assortiment kantoorartikelen bevat voor alle werkzaamheden het juiste product. Bij ons vindt u kantoorartikelen van heel veel topmerken. Van Atlanta tot Leitz en van Bic tot Sharp. Ons assortiment blijft actueel door het steeds aan te vullen met nieuwe kantoorartikelen.

Al vijf generaties lang is Stumpel de leverancier en specialist op het gebied van boeken en kantoorbenodigdheden. Zowel particulieren als zakelijke klanten kunnen bij ons online kantoorartikelen bestellen.

Wij hebben alle denkbare kantoorartikelen, zoals:

Zoekt u kantoorartikelen zoals bijvoorbeeld papier en papierwaren? Ons assortiment bevat papier in allerlei kleuren in vele maten en diktes. Of wat dacht u van etiketten, bedrijfsformulieren en enveloppen?

Heeft u toners of inktcartridges nodig? Dan bestelt u deze gemakkelijk in onze webshop met behulp van de cartridge selector. U selecteert uw printermodel om zo de juiste toner of cartridge te bestellen. Alle bekende merken als HP, Epson, Brother, Sharp en Canon hebben wij in huis.Wilt u liever goedkopere cartridges van goede kwaliteit? Daarvoor bent u bij Stumpel aan het juiste adres.

Kantoorartikelen zoals inbindmachines en printerszijn ook bij ons te verkrijgen. We bieden zelfs facilitaire artikelen aan. Tevens heeft Stumpel kantoorartikelen op het gebied van presenteren of archiveren.

De kantoorartikelen van Stumpel hebben altijd een vast lage prijs. Het meest verkochte artikel, een pak A4 kopieerpapier van White Label, koopt u bij ons al voor de scherpe prijs van €4,97.

Kantoorartikelen voor zakelijke klanten

Voor de zakelijke klant is Stumpel dé expert op het gebied van kantoorartikelen. Talloze bedrijven bestellen hun kantoor artikelen en facilitaire producten al online in onze webwinkel. Winkeliers kunnen bij ons terecht voor bijvoorbeeld pinrollen, kassarollen en plakband.

Wordt u klant bij ons, dan kunt u rekenen op een uitstekende service. U krijgt een eigen accountmanager toegewezen, die altijd voor u klaar staat. Zakelijke klanten kunnen bij ons kiezen voor de service ‘zorgeloos kantoor’. Dit is ideaal wanneer u geen omkijken naar uw voorraad kantoorartikelen wilt hebben.

Uw periodieke verbruik van kantoorartikelen wordt middels een analyse op maat berekend. Is uw printpapier op of uw toner leeg en u wilt nog printen? Dan belt u naar uw accountmanageren kunt u snel weer door met uw werkzaamheden. Deze service is heel vanzelfsprekend bij Stumpel. Een vertrouwde en transparante partner met één contactpunt. Dat is wel zo prettig.

Uw bestelling wordt met eigen vervoer bij u thuis of op kantoor afgeleverd. Als zakelijke afnemer heeft u ook de mogelijkheid om uw kantoorartikelen bij ons op rekening te bestellen. Ook dan kunt u vertrouwen op een snelle levering door Stumpel.

Voordelen van online bestellen

Kantoorartikelen bestelt u eenvoudig en snel in onze overzichtelijke webshop. Na uw registratie als nieuwe klant, klikt u op de knop ‘maak account aan’. Vervolgens ontvangt u een bevestigingsmail en kunt u overgaan tot het plaatsen van uw bestelling.

In de zoekbalk bovenaan onze website zoekt u gemakkelijk het gewenste kantoorartikel. Zoeken op uw favoriete merk is ook mogelijk. Kantoorartikelen die voor 17:00 uur besteld zijn, worden de volgende dag bezorgd.

Een bestelling boven €20 zenden wij u gratis toe. De bestelling kosteloos afhalen in één van onze filialen kan natuurlijk ook. De status van uw aankoop is altijd te volgen in uw account. Heeft u verder nog vragen over onze kantoorartikelen of uw bestelling, neem dan contact op met onze klantenservice.

Mocht u niet helemaal tevreden zijn over uw gekochte kantoorartikelen, dan mag u deze binnen 14 dagen gratis retourneren. Onder het kopje ‘klantenservice’ in het menu, leest u hoe u een bestelling kunt retourneren.

Duurzame kantoorartikelen

Kantoorartikelen kunnen wij tegen een vaste lage prijs aanbieden. Dit is mogelijk doordat wij zijn aangesloten bij de grootste inkooporganisatie voor kantoorartikelen in de Benelux, Quantore.

Duurzaam ondernemen wordt steeds belangrijker. Ook Stumpel heeft een belangrijke stap in Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen gezet. Door het bewust inkopen van ´groene’ producten dragen wij ons steentje bij aan duurzaam ondernemen. U vindt bij ons dan ook een breed scala aan duurzame kantoorartikelen.