Stumpel kantoorinrichting

Stumpel projectinrichting Zwaag

Project impressies

Kantoorinrichting

Uw adres voor kantoor- en projectinrichting

Stumpel heeft jarenlange ervaring met het ontwerpen en opleveren van complete kantoorinrichtingen. Met de hulp van specialisten, zoals een stylist, kleuradviseur, interieurarchitect en meubeldesigner ontwerpen wij een werkplek die volledig aansluit bij uw wens. Het ontwikkelen én bedenken van innovatieve oplossingen op het gebied van kantoor- en projectinrichting is allemaal realiseerbaar. Bij Stumpel Design gaan we voor de combinatie van beleving, sfeer en functionaliteit. Laat u verrassen door onze tekeningen en plattegronden in 3D, die u een duidelijk beeld geven van de mogelijkheden. 

Van schets tot realisatie, Stumpel doet het! 

Bent u op zoek naar een nieuwe bureaustoel of opbergmogelijkheden van al het papierwerk dat op uw bureau ligt? Stumpel heeft een ruim assortiment aan producten van topkwaliteit voor het kantoor en thuis. Heeft u niet gevonden wat u zocht of bent u op zoek naar een variant? Onze specialist heeft voor elke vraag een oplossing!

Tafels op maat

Ook voor meubels op maat kunt u bij ons terecht. Onze interieurbouwers maken bijvoorbeeld de mooiste eikenhouten vergadertafels voor u op maat. Of zoekt een en wandafwerking die nét niet helemaal standaard is? Wij verzorgen het graag voor u.

De mogelijkheden zijn eindeloos

Onze specialisten hebben voor elke vraag een passende oplossing. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie!

Bert van der Grift

Vormgever

Heliconweg 53 Leeuwarden

06-23603233

Email: bvdgrift@stumpel.nl

LinkedIn: Bert van der Grift

Neem contact op

Marcel van Straaten

Marcel van Straaten

Kantoor- & projectinrichting

De Corantijn 63 Zwaag

0229-253123

Email: mvstraaten@stumpel.nl

Neem contact op