Please select a wishlist
?>
Contact
Winkelwagen

Stumpel Design

Uw adres voor kantoor- & projectinrichting

Stumpel heeft jarenlange ervaring met het ontwerpen en opleveren van complete kantoorinrichtingen. Met de hulp van specialisten, zoals een stylist, kleuradviseur, interieurarchitect en meubeldesigner ontwerpen wij een werkplek die volledig aansluit bij uw wens.

Het ontwikkelen én bedenken van innovatieve oplossingen op het gebied van kantoor- en projectinrichting is allemaal realiseerbaar. Bij Stumpel Design gaan we voor de combinatie van beleving, sfeer en functionaliteit. Laat u verrassen door onze tekeningen en plattegronden in 3D, die u een duidelijk beeld geven van de mogelijkheden. 

Van schets tot realisatie, Stumpel doet het! 

Bent u op zoek naar een nieuwe bureaustoel of opbergmogelijkheden van al het papierwerk dat op uw bureau ligt? Stumpel heeft een ruim assortiment aan producten van topkwaliteit voor het kantoor en thuis. Heeft u niet gevonden wat u zocht of bent u op zoek naar een variant? Onze specialist heeft voor elke vraag een oplossing! Neem contact met ons op via onderstaande button, of bekijk ons portfolio.

De mogelijkheden zijn eindeloos

Onze specialist heeft voor elke vraag een passende oplossing. Neem vrijblijvend contact voor ons op voor meer informatie!

neem contact op

Onze projecten

In ons portfolio is een greep uit onze bijzondere projecten te vinden. Bent u op zoek naar inspiratie, of nieuwsgierig naar onze lopende en afgelopen projecten? Neem dan snel een kijkje! 

Bekijk onze projecten