Facilitair

Alles voor uw kantoor - Van koffie tot brandblusser

Ook op facilitair gebied hebben wij een groot assortiment. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar koffie, thee of Cup a Soup voor in u kantine? In onze webshop bestelt u dit heel eenvoudig. Besteld u voor 17:00 uur? Dan heeft u het vaak al de volgende dag in huis. In onze collectie facilitair vindt u alles wat u nodig heeft voor u kantine zoals:Hygiëne producten, Dranken en Veiligheidsproducten.

Alles wat u nodig heeft om u bedrijf draaiende te houden hebben wij in voorraad. Heeft u vragen over het bestelproces? Bekijk dan eens de veelgestelde vragen voor het antwoord op uw vraag. Vindt u geen antwoord op uw vraag? Of kunt u niet vinden wat u zoekt? Neem dan contact met ons op, want wij helpen u graag verder.

Alles op het gebied van hygiëne

U herkent het vast wel, het toiletpapier is op en er moet met spoed nieuw WC papier komen. Bij Stumpel besteld u gemakkelijk en snel toiletpapier voor uw bedrijf, en we komen het nog brengen ook. Bent u nog geen vaste klant en wilt u profiteren van bedrijfskorting? Neem dan eens contact op met één van onze accountmanagers en bekijk de mogelijkheden. Naast toiletpapier heeft Stumpel alles om u bedrijf schoon te houden. Denk bijvoorbeeld eens aan vloeibare handzeep van Palmolive, keukenrollen, toiletreinigers en luchtverfrissers. Kortom met Stumpel blijft u bedrijf netjes en schoon.

4 uur Cup a Soup

U kent de slogan van Cup a Soup vast wel: ‘4 uur Cup a Soup, dat zouden meer mensen moeten doen.’ De soepen van Cup a Soup behoren al jaren tot één van de favorieten onder werknemers en zijn daarom onmisbaar voor uw bedrijf. Bij Stumpel kiest u uit verschillende smaken, denk bijvoorbeeld eens aan de kippensoep of tomatensoep. Ook voor koffie, thee, suiker en koffiemelk kunt u bij ons terecht.

Welke veiligheidsproducten heeft u nodig?

De veiligheid van u bedrijf is vanzelfsprekend erg belangrijk. Verschillende wet- en regelgeving verplichten bedrijven bepaalde producten aan te schaffen om de veiligheid te waarborgen. Bij Stumpel schaft u eenvoudig en snel bepaalde veiligheidsproducten aan. Denk bijvoorbeeld aan een brandblusser, blusdekens, veiligheidsvesten en pleisters. Ook kunt u bij ons terecht voor een verbandtrommel.