Selecteer een verlanglijst

bij koninklijke hofleverancier

Stumpel.nl
Contact
Winkelwagen

 • Ontmoet Melissa Skaye en koop haar vierde net verschenen boek
  Woensdag, 2 november, 2017
  Het vierde boek van Hoornse auteur Melissa Skaye verschijnt donderdag 2 november. De boekpresentatie van het boek "Verminke toekomst" vindt om 19.30 uur plaats bij Boek & Boon op de Grote Noord 81-83 in Hoorn.Theo van Rijn van uitgeverij LetterRijn zal een kort woordje doen gevolgd door auteur Natasza Tardio. Onder het genot van een hapje en een drankje zal er kort worden verteld over het boek en de auteur Melissa Skaye wordt ondervraagt. Aan wie het eerste exemplaar wordt uitgereikt blijft nog een verrassing. Uiteraard kunt u het boek aanschaffen en laten signeren.
 • Ontmoet en Groet Auteurs uit Almere
  Zondag, 12 november, 2017
  Op initiatief van Almeerse auteur Aline van Wijnen is er een “Ontmoet & Groet Almeerse auteurs” van 13.00-15.00 uur in boekhandel Stumpel, Schutterstraat 18, Citymall Almere. Dat er veel goeds komt uit Almere wisten we al. Wist u ook al dat er van de Nederlandse literatuur een groot deel afkomstig is uit Almere? Auteurs zoals Aline van Wijnen, Ilse Ruijters en Jet van Vuuren wonen en werken hier al jaren. Een goede aanleiding om eens zoveel mogelijk auteurs bij elkaar op een plek te verzamelen. Zo krijgt u de kans om meerdere auteurs tegelijk te ontmoeten en al het werk van hen bij elkaar te zien. Het belooft een gezellige middag te worden met meer dan tien Almeerse auteurs. Pak uw kans op zondag 12 november om vragen te stellen aan uw favoriete auteur(s), uw boek(en) te laten signeren en u kunt ook op de foto me hem/haar als u wilt!

Archief evenementen

 • Event
  Zondag, 15 oktober, 2017
  De Griezelbus on tour! Zondag 15 oktober, de laatste dag van de kinderboekenweek, komt de Griezelbus uit de boeken van Paul van Loon naar Boekhandel Stumpel op de Schutterstraat 18 in Citymall Almere. Van 12.00-17.00 uur staat de bus voor onze winkel. Komt dat zien en speel de griezelquiz (duurt 10 minuten en er mogen 14 kinderen van 10+ tegelijk in de bus aan meedoen). P. Onnoval, de schrijver uit de serie De Griezelbus is van de partij en leest voor en je mag een selfie met hem maken.
 • Handletteren en Bulletjournaling
  Zondag, 15 oktober, 2017
  Zondag 15 oktober komt er een specialist in Handletteren en BulletJournaling, Suzanne Holstein van Studiosuz in onze winkel in winkelcentrum Middenwaard, Heerhugowaard. De trend Bulletjournaling combineert perfect met de trend Handlettering en STABILO heeft hiervoor de perfecte producten. Iedereen vanaf 9 jaar kan meedoen. Om 12.00 uur en om 14.00 uur start er een workshop waar maximaal 20 personen per keer aan mee kunnen doen. Geef je nu op via e-mail adres middenwaard@stumpel.nl om van een plekje verzekerd te zijn. Iedereen gaat naar huis met een zelfgehandletterde poster!
 • Voorlezen op de Grote Noord tijdens de kinderboekenweek 2017
  Woensdag, 11 oktober, 2017
  Het is weer kinderboekenweek. Bij Stumpel, Grote Noord in Hoorn wordt zaterdag 7 oktober voorgelezen uit het prentenboek "AAA-WOE! Wie maakt dat geluid?" Om 11.00 uur zijn alle kleuters van harte welkom om te luisteren naar dit spannende en leuke verhaal. Dit prentenboek van Jonny Lambert is een van de kerntitels van de kinderboekenweek.
 • Handletteren en Bulletjournaling
  Woensdag, 11 oktober, 2017
  Woensdag 11 oktober komt er een specialist in Handletteren en BulletJournaling, Suzanne Holstein van Studiosuz in onze winkel op de Grote Noord, Hoorn. De trend Bulletjournaling combineert perfect met de trend Handlettering en STABILO heeft hiervoor de perfecte producten. Iedereen vanaf 9 jaar kan meedoen. Om 12.00 uur en om 14.00 uur start er een workshop waar maximaal 20 personen per keer aan mee kunnen doen. Geef je nu op via e-mail adres gn@stumpel.nl om van een plekje verzekerd te zijn. Iedereen gaat naar huis met een zelfgehandletterde poster!

 • Event
  Zaterdag, 30 september, 2017
  Nederlands leukste en beste zwemster uit de jaren 70, Enith Brigitha, signeert zaterdag 30 september bij boekhandel Stumpel haar zojuist verschenen boek: Zwemmen in de schaduw van doping. Enith Brigitha, geboren op Curaçao in 1955 en al vele jaren woonachtig in Almere, was de eerste Nederlandse zwemster die de 100 meter vrije slag aflegde binnen een minuut. Ze was twee keer Sportvrouw van het Jaar, in 1973 en 1974. En bij de Olympische Spelen in Montreal 1976 behaalde ze als enige Nederlandse zwemmer twee medailles: brons op de 100 en 200 meter vrije slag.Een groot deel van het boek is gewijd aan Eniths ongelijke strijd tegen de DDR-zwemsters. Aan de hand van uitgebreid archiefonderzoek beschrijft auteur Jeannette van Ditzhuijzen het dopingsysteem, hoe het werkte en wie er verantwoordelijk voor waren. Enith zelf overigens bleef altijd positief: “Ondanks de oneerlijke strijd ben ik blij dat ik in de jaren zeventig heb gezwommen.” Van 14.00 uur tot 15.00 uur bezoekt Enith onze winkel op de Schutterstraat in City Mall Almere.

 • Event
  Zaterdag, 30 september, 2017
  Mona (Loek Kessels) vertelt haar aangrijpende levensverhaal in het boek "Een kusje op je ziel".Meer dan 25 jaar beantwoordde 'Lieve Mona' vragen en gaf ze adviezen aan lezers in de rubriek 'Schrijf het maar aan Mona', in het weekblad Story in Nederland en België. Nu vertelt ze háár verhaal. Van 14.00 uur tot 16.00 uur bezoekt Loek Kessels onze winkel op de Grote Noord 81-83 in Hoorn. Ontmoet en groet haar en als u wilt kunt u haar boek laten signeren.

 

 • Event
  Donderdag, 7 september, 2017
  Donderdag 7 september komt Evelina Zinger naar boekhandel Stumpel op de Grote Noord in Hoorn. Inloop is vanaf 19.30 uur en om 20.00 uur vindt de presentatie van haar boek "Lekker in je lijf - in zes weken naar een gezond lichaam" plaats. Is dit het zoveelste dieetboek in de hype van gezond eten? Zeker niet! Evelina Zinger is van mening dat je automatisch op je ideale gewicht komt als je de juiste keu-zes maakt en goed voor jezelf zorgt.
 • Event
  Zondag, 3 september, 2017
  Zondag 3 september komt Jill naar boekhandel Stumpel op de Schutterstraat 18 in Citymall Almere. Van 11.30 tot 13.30 uur zal zij aanwezig zijn. Jill is bekend van televisie en ongekend populair op social media. Van haar eerste boek Tekenen met Jill zijn maar liefst 45.000 exemplaren verkocht. Haar programma ‘Jill’ heeft meer dan 102.000 volgers op Instagram. De website zapp.nl/jill kent 150.000 unieke bezoekers per maand en het Youtube kanaal van ‘Jill’ heeft meer dan 35 miljoen views.
 • Event
  Zaterdag, 2 September, 2017
  Zaterdag 2 september komt Jill naar boekhandel Stumpel op de Zuiderhoofdstraat 64 in Krommenie. Van 11.30 tot 13.30 uur zal zij aanwezig zijn. Jill is bekend van televisie en ongekend populair op social media. Van haar eerste boek Tekenen met Jill zijn maar liefst 45.000 exemplaren verkocht. Haar programma ‘Jill’ heeft meer dan 102.000 volgers op Instagram. De website zapp.nl/jill kent 150.000 unieke bezoekers per maand en het Youtube kanaal van ‘Jill’ heeft meer dan 35 miljoen views. .
 • Event
  Woensdag, 5 Augustus, 2017
  Zaterdag 5 augustus komt Michelle Visser naar onze winkel op de Grote Noord in Hoorn. Van deze bestseller auteur is onlangs alweer haar vierde roman verschenen "Een lucht vol Franse dromen". Van 15.00 uur tot 17.30 uur bezoekt Michelle Visser onze winkel op de Grote Noord 81-83 in Hoorn. Ontmoet en groet haar en als u wilt kunt u haar boek(en) laten signeren.