Please select a wishlist
?>
Contact
Winkelwagen

 • Ontmoet & Groet zusters Waal
  Zaterdag, 16 december, 2017
  Zet in uw agenda! Ontmoet en Groet met de zussen Waal van het Surinaamse kookboek SuriMAM! Een uitnodigend kookboek met tongstrelende, authentieke Surinaamse gerechten. Van feestelijke maaltijden, lekkere hapjes, soepen en sauzen tot zoete nagerechten. De zussen Waal zijn op zaterdag 16 december van 13:00 tot 14:00 uur aanwezig met een proeverij en natuurlijk kunt u uw kookboek laten signeren. Een mooi kerstcadeau!
 • Ontmoet & Groet Sarah Vermoolen
  Zaterdag, 23 december, 2017
  Streekgenoot Sarah Vermoolen komt 23 december naar Boekhandel Stumpel Krommenie. Auteur van Kijk Zaans en Zaans Parels heeft een nieuw boek: Trip! Leuk cadeau voor onder de kerstboom! Koop een gesigneerde versie bij Boekhandel Stumpel aankomende zaterdag. Van 13.30-16.00 uur zal Sarah aanwezig zijn in ons winkel op Zuiderhoofdstraat te Krommenie.

Archief evenementen

 • Op de koffie met Yvette van Boven
  Zaterdag, 2 december, 2017
  Van 10.00-12.00 uur bezoekt chefkok Yvette van Boven onze winkel op de Grote Noord, Hoorn. Van Boven kwam op haar tiende met haar ouders vanuit Ierland naar Nederland en studeerde interieurarchitectuur aan de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten in Den Haag. Ze schreef haar eerste kookboek"Homemade" tijdens ziekteverlof thuis i.v.m. een operatie. Inmiddels is haar zesde! kookboek genaamd "Home Sweet Home Xmas" onlangs verschenen. Ook kunt u Yvette herkennen van TV, bij de VPRO presenteert ze het programma Koken met Van Boven. Naast Van Bovens activiteiten bij de televisie verschijnt er wekelijks een column van haar in de Libelle en de Volkskrant. Ontmoet Yvette en laat je boeken signeren!
 • Ontmoet en Groet Benno Graas
  Zaterdag 2 december, 2017
  Wil je een gesigneerde versie cadeau van "Poreus Staal" geven? Kom dan aanstaande zaterdag 2 december van tussen 13.30 – 16.00 uur naar onze winkel op de Zuiderhoofdstraat 64 in Krommenie. Benno Graas zal het aangekochte boek ter plekke signeren voor je! Het laatste boek van Benno Graas is een echte aanrader voor de Sint. Je gaat echt jezelf herkennen in dit boek want toeval, we ervaren het allemaal! Kom voor een gesigneerde versie op de Zuiderhoofdstraat 64 in Krommenie.
 • Gezond met de Foodsisters
  Donderdag, 30 november, 2017
  Janneke en Amande Koeman helpen al meer dan 10 jaar mensen met koolhydraatarm eten. Ze weten hoe belangrijk het is, dat als je een programma volgt het dan ook écht werkt en makkelijk te volgen is. Anders houdt je het onmogelijk vol. Hun nieuwste dieetboek "Gezond slank met de foodsisters", die 29-11-2017 verschijnt, ontdek je wederom dat koolhydraatarm en minder suiker eten helemaal niet moeilijk hoeft te zijn, en zelfs heel goed smaakt. "Gezond slank met de foodsisters" bevat ook twee handige weekmenu’s. Donderdagavond 30 november presenteren zij dit nieuwe boek voor het eerst en wel in onze winkel op de Grote Noord. Inloop is vanaf 19.00 uur. Wil je als eerste een exemplaar, gesigneerd en wel? Kom naar onze winkel opdeze koopavond!
 • Ontmoet en Groet Auteurs uit Almere
  Maandag, 27 november, 2017
  Boekhandel Stumpel en uitgeverij Cossee nodigen u van harte uit voor de boekpresentatie van Archivaris van de wereld, de nieuwe roman van Lia Tilon. De boekpresentatie vindt plaats in onze winkel op de Grote Noord 81 in Hoorn, aanvang 17.00 uur(Foto gemaakt door: Jildiz Kaptein).
 • Ontmoet en Groet Auteurs uit Almere
  Zondag, 12 november, 2017
  Op initiatief van Almeerse auteur Aline van Wijnen is er een “Ontmoet & Groet Almeerse auteurs” van 13.00-15.00 uur in boekhandel Stumpel, Schutterstraat 18, Citymall Almere. Dat er veel goeds komt uit Almere wisten we al. Wist u ook al dat er van de Nederlandse literatuur een groot deel afkomstig is uit Almere? Auteurs zoals Aline van Wijnen, Ilse Ruijters en Jet van Vuuren wonen en werken hier al jaren. Een goede aanleiding om eens zoveel mogelijk auteurs bij elkaar op een plek te verzamelen. Zo krijgt u de kans om meerdere auteurs tegelijk te ontmoeten en al het werk van hen bij elkaar te zien. Het belooft een gezellige middag te worden met meer dan tien Almeerse auteurs. Pak uw kans op zondag 12 november om vragen te stellen aan uw favoriete auteur(s), uw boek(en) te laten signeren en u kunt ook op de foto me hem/haar als u wilt!
 • Franc interviewt Frénk, interview de interviewer
  Zaterdag 11 november, 2017
  Burgemeester Franc Weerwind legt het vuur aan de schenen van journalist Frénk van der Linden. Menig BNer is door Frénk geïnterviewd en daarover schreef hij het boek ‘Onder Hollandse Helden, valkuilen en levenslessen van een vragensteller’. Het interview vindt plaatst rond 13.30 uur in onze winkel in Almere. Kom dat zien: Frank en Frénk in een interview waarbij de rollen zijn omgedraaid.
 • Ontmoet Derk Bolt en koop zijn net verschenen boek
  Donderdag, 9 november, 2017
  Derk Bolt, presentator van het porgramma "Spoorloos", komt al bijna 25 jaar in Colombia. Afgelopen juni werden Derk Bolt en cameraman Eugenio Follender ontvoerd door een gewapende guerrillero in het noorden van Colombia. In "Ontvoerd" beschrijft Derk Bolt op geheel eigen en ironische wijze wat hem deze week is overkomen en hoe hij het heeft beleeft. Het waargebeurde verhaal laat zich lezen als een avonturenroman. Donderdag 9 november van 19.30-20.30 uur presenteert Derk Bolt zijn boek "Ontvoerd" in onze winkel op de Grote Noord, Hoorn.
 • Ontmoet Melissa Skaye en koop haar vierde net verschenen boek
  Woensdag, 2 november, 2017
  Het vierde boek van Hoornse auteur Melissa Skaye verschijnt donderdag 2 november. De boekpresentatie van het boek "Verminke toekomst" vindt om 19.30 uur plaats bij Boek & Boon op de Grote Noord 81-83 in Hoorn.Theo van Rijn van uitgeverij LetterRijn zal een kort woordje doen gevolgd door auteur Natasza Tardio. Onder het genot van een hapje en een drankje zal er kort worden verteld over het boek en de auteur Melissa Skaye wordt ondervraagt. Aan wie het eerste exemplaar wordt uitgereikt blijft nog een verrassing. Uiteraard kunt u het boek aanschaffen en laten signeren.
 • Event
  Zondag, 15 oktober, 2017
  De Griezelbus on tour! Zondag 15 oktober, de laatste dag van de kinderboekenweek, komt de Griezelbus uit de boeken van Paul van Loon naar Boekhandel Stumpel op de Schutterstraat 18 in Citymall Almere. Van 12.00-17.00 uur staat de bus voor onze winkel. Komt dat zien en speel de griezelquiz (duurt 10 minuten en er mogen 14 kinderen van 10+ tegelijk in de bus aan meedoen). P. Onnoval, de schrijver uit de serie De Griezelbus is van de partij en leest voor en je mag een selfie met hem maken.
 • Handletteren en Bulletjournaling
  Zondag, 15 oktober, 2017
  Zondag 15 oktober komt er een specialist in Handletteren en BulletJournaling, Suzanne Holstein van Studiosuz in onze winkel in winkelcentrum Middenwaard, Heerhugowaard. De trend Bulletjournaling combineert perfect met de trend Handlettering en STABILO heeft hiervoor de perfecte producten. Iedereen vanaf 9 jaar kan meedoen. Om 12.00 uur en om 14.00 uur start er een workshop waar maximaal 20 personen per keer aan mee kunnen doen. Geef je nu op via e-mail adres middenwaard@stumpel.nl om van een plekje verzekerd te zijn. Iedereen gaat naar huis met een zelfgehandletterde poster!
 • Voorlezen op de Grote Noord tijdens de kinderboekenweek 2017
  Woensdag, 11 oktober, 2017
  Het is weer kinderboekenweek. Bij Stumpel, Grote Noord in Hoorn wordt zaterdag 7 oktober voorgelezen uit het prentenboek "AAA-WOE! Wie maakt dat geluid?" Om 11.00 uur zijn alle kleuters van harte welkom om te luisteren naar dit spannende en leuke verhaal. Dit prentenboek van Jonny Lambert is een van de kerntitels van de kinderboekenweek.
 • Handletteren en Bulletjournaling
  Woensdag, 11 oktober, 2017
  Woensdag 11 oktober komt er een specialist in Handletteren en BulletJournaling, Suzanne Holstein van Studiosuz in onze winkel op de Grote Noord, Hoorn. De trend Bulletjournaling combineert perfect met de trend Handlettering en STABILO heeft hiervoor de perfecte producten. Iedereen vanaf 9 jaar kan meedoen. Om 12.00 uur en om 14.00 uur start er een workshop waar maximaal 20 personen per keer aan mee kunnen doen. Geef je nu op via e-mail adres gn@stumpel.nl om van een plekje verzekerd te zijn. Iedereen gaat naar huis met een zelfgehandletterde poster!

 • Event
  Zaterdag, 30 september, 2017
  Nederlands leukste en beste zwemster uit de jaren 70, Enith Brigitha, signeert zaterdag 30 september bij boekhandel Stumpel haar zojuist verschenen boek: Zwemmen in de schaduw van doping. Enith Brigitha, geboren op Curaçao in 1955 en al vele jaren woonachtig in Almere, was de eerste Nederlandse zwemster die de 100 meter vrije slag aflegde binnen een minuut. Ze was twee keer Sportvrouw van het Jaar, in 1973 en 1974. En bij de Olympische Spelen in Montreal 1976 behaalde ze als enige Nederlandse zwemmer twee medailles: brons op de 100 en 200 meter vrije slag.Een groot deel van het boek is gewijd aan Eniths ongelijke strijd tegen de DDR-zwemsters. Aan de hand van uitgebreid archiefonderzoek beschrijft auteur Jeannette van Ditzhuijzen het dopingsysteem, hoe het werkte en wie er verantwoordelijk voor waren. Enith zelf overigens bleef altijd positief: “Ondanks de oneerlijke strijd ben ik blij dat ik in de jaren zeventig heb gezwommen.” Van 14.00 uur tot 15.00 uur bezoekt Enith onze winkel op de Schutterstraat in City Mall Almere.

 • Event
  Zaterdag, 30 september, 2017
  Mona (Loek Kessels) vertelt haar aangrijpende levensverhaal in het boek "Een kusje op je ziel".Meer dan 25 jaar beantwoordde 'Lieve Mona' vragen en gaf ze adviezen aan lezers in de rubriek 'Schrijf het maar aan Mona', in het weekblad Story in Nederland en België. Nu vertelt ze háár verhaal. Van 14.00 uur tot 16.00 uur bezoekt Loek Kessels onze winkel op de Grote Noord 81-83 in Hoorn. Ontmoet en groet haar en als u wilt kunt u haar boek laten signeren.

 

 • Event
  Donderdag, 7 september, 2017
  Donderdag 7 september komt Evelina Zinger naar boekhandel Stumpel op de Grote Noord in Hoorn. Inloop is vanaf 19.30 uur en om 20.00 uur vindt de presentatie van haar boek "Lekker in je lijf - in zes weken naar een gezond lichaam" plaats. Is dit het zoveelste dieetboek in de hype van gezond eten? Zeker niet! Evelina Zinger is van mening dat je automatisch op je ideale gewicht komt als je de juiste keu-zes maakt en goed voor jezelf zorgt.
 • Event
  Zondag, 3 september, 2017
  Zondag 3 september komt Jill naar boekhandel Stumpel op de Schutterstraat 18 in Citymall Almere. Van 11.30 tot 13.30 uur zal zij aanwezig zijn. Jill is bekend van televisie en ongekend populair op social media. Van haar eerste boek Tekenen met Jill zijn maar liefst 45.000 exemplaren verkocht. Haar programma ‘Jill’ heeft meer dan 102.000 volgers op Instagram. De website zapp.nl/jill kent 150.000 unieke bezoekers per maand en het Youtube kanaal van ‘Jill’ heeft meer dan 35 miljoen views.
 • Event
  Zaterdag, 2 September, 2017
  Zaterdag 2 september komt Jill naar boekhandel Stumpel op de Zuiderhoofdstraat 64 in Krommenie. Van 11.30 tot 13.30 uur zal zij aanwezig zijn. Jill is bekend van televisie en ongekend populair op social media. Van haar eerste boek Tekenen met Jill zijn maar liefst 45.000 exemplaren verkocht. Haar programma ‘Jill’ heeft meer dan 102.000 volgers op Instagram. De website zapp.nl/jill kent 150.000 unieke bezoekers per maand en het Youtube kanaal van ‘Jill’ heeft meer dan 35 miljoen views. .
 • Event
  Woensdag, 5 Augustus, 2017
  Zaterdag 5 augustus komt Michelle Visser naar onze winkel op de Grote Noord in Hoorn. Van deze bestseller auteur is onlangs alweer haar vierde roman verschenen "Een lucht vol Franse dromen". Van 15.00 uur tot 17.30 uur bezoekt Michelle Visser onze winkel op de Grote Noord 81-83 in Hoorn. Ontmoet en groet haar en als u wilt kunt u haar boek(en) laten signeren.