Please select a wishlist
?>
Contact
Winkelwagen

Schoolspullen

Schoolspullen

 

 

Schoolspullen - Alles wat je nodig hebt

Voor vele scholieren is het kopen van schoolspullen één van de hoogtepunten van het schooljaar. Daarom heeft Stumpel de vetste en meeste stoere schoolspullen van Nederland. Zo zorgen wij ervoor dat jij alle benodigdheden voor het nieuwe schooljaar in huis hebt. Bij Stumpel vind je de beste schoolspullen voor de laagste prijzen. Naast een leuke schoolagenda zijn de volgende schoolspullen een must have:schriften, rugzakken, rekenmachines en etuis

Schoolagenda

Een schoolagenda kopen is vaak het eerste wat je koopt aan het begin van het schooljaar. Een schoolagenda is ideaal om het overzicht te houden over je toetsen, huiswerk en afspraken. Ons assortiment bestaat uit veel verschillende merken schoolagenda’s. Neem eens een kijkje in ons schoolspullen assortiment en bestel jouw favoriete schoolagenda. Kan je de gewenste schoolspullen niet vinden? Neem dan contact met ons op.

Welke schoolschriften heb ik nodig?

Schriften zijn onmisbaar om het schooljaar goed door te komen en behoren tot één van de belangrijkste schoolspullen die je nodig hebt. Gedurende het schooljaar heb je allerlei schriften nodig. Zo is het voor Wiskunde/rekenen handig om een ruitjesschrift te kopen, terwijl lijnschriften handig zijn voor Nederlands, Engels en Duits. Schriften zijn er in diverse maten. De meest voorkomende maten zijn A4 schriften en A5 schriften. Om de keuze voor jou makkelijker te maken vind je in onze online shop alle soorten. Plaats je een bestelling voor 17:00 uur? Dan heb je je nieuwe schoolspullen vaak al de volgende dag in huis.

Rugzakken

Jouw schoolspullen vervoer je natuurlijk in een schooltas. Bij het kopen van een rugzak adviseren we om te letten op het volume. Bepaal vooraf hoeveel schoolspullen je ongeveer elke dag mee moet nemen en stem daar de grootte van de tas op af. Heb je bijvoorbeeld een kluisje op school? Dan heb je aan een rugzak tot 20 liter wel genoeg. Vind je vakjes handig voor het opbergen van drinkfles of een broodtrommeltje? Ook daar hebben wij de juiste tassen voor. In assortiment rugtassen vind je altijd de nieuwste exemplaren en voor ieder wat wils.  Naast de vele merken rugzakken, heb je ook nog de keuze uit schoudertassen en laptoptassen.

Bij Stumpel vind je schooltassen van onder andere het merk Enrico Benetti. Enrico Benetti bestaat sinds 1946 en heeft in de loop der jaren een goede naam opgebouwd in zowel Nederland als in Europa. De rugzakken van Enrico Benetti staan bekend om hun hoge kwaliteit. Neem eens een kijkje in onze collectie schooltassen en bestel gemakkelijk online.

Rekenmachines

Er zijn diverse soorten rekenmachines. Naast de normale rekenmachine, voor de simpele rekensommen, zijn er ook grafische rekenmachines. Deze calculators wordt vaak gebruikt op de middelbare school. Met een grafische rekenmachine is het mogelijk om grafieken en tabellen te maken, dit is nodig tijdens het vak wiskunde. De grafische rekenmachine van Texas instruments wordt op dit moment erg veel gebruik in het middelbaar onderwijs en kan daarom niet ontbreken tussen jouw schoolspullen. Texas instruments heeft verscheidene uitvoeringen in calculators. De grafische rekenmachine Texas TI-84+ CE-T wordt veel gebruikt. Ook rekenmachines van Casio kan je bij ons bestellen.

Etuis

Al je benodigde schoolspullen koop je eenvoudig online bij één winkel. Ook een etui is een onmisbare accessoire voor op school. Etuis worden gebruikt om pennen, potloden en scharen in te bewaren. Deze pennenzakken zijn er in vele uitvoeringen, materialen en kleuren. Er zijn roletuis, driehoek etuis en platte etuis. Ben je op zoek naar een etui? Neem dan eens een kijkje in onze uitgebreide collectie.