Selecteer een bestaande wenslijst

Machines

Apparaten en toebehoren

Wilt u uw documenten beschermen tegen vuil en kreuken? Heeft u documenten met gevoelige informatie die vernietigd moeten worden? Of wilt u graag tijd en geld besparen door bepaalde handelingen te automatiseren? Op Stumpel.nl vindt u een breed scala aan verschillende soorten apparaten die u hiermee van dienst kunnen zijn. Van lamineermachines en inbindmachines tot valsgelddetectoren en cardscanners. Bij Stumpel bent u aan het juiste adres! In onze webshop kunt u op uw gemak alles bestellen wat u nodig heeft. Zoals altijd kunt u bij ons terecht voor kwalitatief hoogstaande merken zoals:

  • Dymo
  • Sharp
  • Brother
  • GBC
  • Fellowes
  • Dahle
  • Rexel

Apparaten om de workflow te verbeteren

Zijn er in uw bedrijf bepaalde handelingen die regelmatig uitgevoerd worden? Dan kan het gebruik van een apparaat de efficiëntie verhogen. Een apparaat kan helpen bij het uitvoeren van de desbetreffende handelingen en maakt het proces vaak een stuk sneller. Zo houdt u niet alleen meer tijd over, maar bespaart u uiteindelijk ook geld. Hieronder hebben we een overzicht gemaakt van de meest tijdbesparende apparaten.

Printers

Een printer is een onmisbaar apparaat voor op kantoor. Vooral multifunctionals worden veel gebruikt op de werkvloer. Hiermee kunt u niet alleen documenten uitprinten en kopiëren, maar kunt u ook documenten digitaliseren door ze in te scannen. Bij Stumpel kunt u terecht voor zowel inkjetprinters en laserprinters als multifunctionals, fotoprinters en 3D-printers.

Sharp Authorized Dealer

Stumpel is de officiële Sharp dealer in Nederland. Voor alles omtrent het optimaliseren van kopiëren, scannen en printen op kantoor bent u bij Stumpel aan het juiste adres. Sharp onderscheidt zich van andere merken door hun hoogwaardige technologie en zelden vastlopende machines. Bovendien heeft u de mogelijkheid om slimme oplossingen toe te voegen, zoals Simplify Scan en Print Release Software. Hiermee verbetert u de workflow, vermindert u verspilling en bespaart u tijd en geld. Een uitgebreide analyse van uw verbruik brengt een duidelijk beeld van de mogelijkheden in kaart. Op basis hiervan kunnen we u adviseren welke apparatuur het meest geschikt is voor uw bedrijf. Interesse? Bel 0229-253131 en vraag onze specialist naar de mogelijkheden.

Labelprinters

Met een labelprinter kunt u in een handomdraai allerlei soorten labels maken. Van adresstickers en verzendlabels tot streepjescodes en kabelmarkeringen. De mogelijkheden zijn eindeloos! Door de hoge printsnelheid bent u in een mum van tijd klaar, waardoor u meer tijd overhoudt voor andere zaken.

Geldtelmachines en valsgelddetectoren

Geldtelmachines en valsgelddetectoren zijn ideaal voor mensen die veel te maken hebben met contant geld. Het tellen en controleren van alle contanten kan een tijdrovend klusje zijn. Met deze apparaten is dat verleden tijd.

Cardscanners

Met een cardscanner maakt u heel eenvoudig een digitaal adresboek aan door uw visitekaartjes te scannen. Met de CardScan software kunt u bovendien contactgegevens vanuit e-mailprogramma’s of websites automatisch opslaan. Bewerk, rangschik, sorteer, zoek en verwijder dubbele contactpersonen eenvoudig via de interface. Koppel het programma met uw DYMO LabelWriter 400 of 450 en druk met één muisklik adresstickers af om brieven te versturen naar personen uit uw adresboek. Hiermee wordt het verzenden van brieven nóg eenvoudiger.

Vouwmachines

Verstuurt u veel brieven? Dan kan een vouwmachine uitkomst bieden. Met dit apparaat zijn de tijden van brieven vouwen voorbij. Met de Dahle vouwmachine vouwt u in een mum van tijd A4-papier op vier verschillende manieren.

Technische dienst

De apparaten op kantoor zijn vaak onmisbaar bij het uitvoeren van de benodigde werkzaamheden. Snelheid en efficiëntie zijn daarbij belangrijk. Printers en kopieerapparaten behoren dan ook te allen tijde te functioneren om een goede workflow te garanderen. Met de technische dienst van Stumpel ICT & Printing bent u hiervan verzekerd. Voor een klein bedrag per maand onderhouden wij uw apparaat en krijgt u 24-uurs support. Na een uitgebreide analyse van het huidige verbruik geven wij op basis van jarenlange ervaring een gedegen advies op het gebied van aanschaf en onderhoud. Onderbrekingen worden geminimaliseerd, defecten komen aanzienlijk minder vaak voor en de productiviteit in het bedrijf blijft gehandhaafd. Mocht een apparaat toch onverhoopt kuren vertonen, dan zorgen onze ervaren deskundigen ervoor dat dit snel weer verholpen is. Interesse? Bel 0229-253131 en vraag onze specialist naar de mogelijkheden.

Stumpel: dé specialist voor al uw kantoorspullen

Stumpel is ruim 135 jaar geleden als boekenhandel begonnen. Sindsdien zijn we steeds meer artikelen gaan verkopen. Ondertussen zijn we uitgegroeid tot Noord-Hollands grootste retailer in kantoorartikelen. U kunt het zo gek niet bedenken: van printers en kopieermachines tot nietjes en paperclips. Zelfs alle facilitaire benodigdheden kunnen we voor u regelen. In onze webshop kunt u op uw gemak alles bestellen wat u nodig heeft. Wilt u liever persoonlijk geholpen worden? Kom dan langs bij een van onze 10 vestigingen. Onze medewerkers helpen u graag verder.

Hulp nodig?

Heeft u vragen over een van onze apparaten? Of bent u op zoek naar bepaalde accessoires voor uw apparaat en kunt u dit niet vinden in onze webshop? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen! Onze medewerkers helpen u graag verder.