Betalen op Stumpel.nl

Betaalmogelijkheden

iDealiDeal

iDeal is heel gemakkelijk en veilig, omdat uw betaling via uw vertrouwde bank loopt. Selecteer uw bank (bijvoorbeeld ABN Amro of Rabobank), volg de betaalstappen en de betaling wordt direct veilig van uw rekening afgeschreven. Het grote voordeel van iDeal is dat de betaling direct is afgehandeld zodat wij direct uw bestelling kunnen verwerken.

 Creditcard

Mastercard Visa

Ook via creditcard betalen is mogelijk in onze webshop. Vul eenvoudig uw creditcardgegevens in en uw bestelling is direct afgehandeld. U kunt uw creditcardgegevens via onze beveiligde SSL procedure veilig invoeren en wij zorgen samen met uw creditcardorganisatie voor een correcte afhandeling. Wij registreren geen van uw gegevens, zo kunt u veilig en snel gebruikmaken van ons betalingssysteem.

Op rekening

Uiteraard kunt u als bedrijf, overheid of instelling bij ons op rekening kopen. Neem hiervoor contact op met de afdeling verkoop, dan plannen wij een afspraak voor u in met één van onze accountmanagers.

PayPal

PayPal

U betaalt met een speciale PayPal rekening en bent zo niet gebonden aan uw privérekening. Zo krijgen wij geen rekeninggegevens van u binnen.

Stumpel Cadeaukaart

U kunt de Stumpel cadeaukaart op de volgende manier inwisselen:

 • Stap 1: Selecteer als betaalmethode 'Stumpel cadeaukaart' en ga akkoord met de voorwaarde. Klik vervolgens op 'Plaats bestelling'
 • Stap 2: U wordt vervolgens doorgestuurd naar de betaalpagina.
 • Stap 3 Selecteer de optie 'Givacard' en vul uw kaartnummer en beveiligingscode in. Klik vervolgens op 'Voeg korting toe'
 • Stap 4: Staat er na het toevoegen van de cadeaukaart nog een resterend bedrag open? Kiest u dan een overige betaalmethode om het resterend bedrag te voldoen. U wordt dan automatisch doorgestuurd naar de betaalpagina van uw bank.

Bankgegevens Stumpel

Voor de bankgegevens van Stumpel neemt u contact op met onze afdeling verkoop.

Betalen

Betalingstermijn op rekening

Betalingen via iDeal worden direct verwerkt. De gemiddelde tijd voor het verwerken van betalingen via internetbankieren naar Stumpel.nl is 3 werkdagen.

Als u iets terugstuurt duurt het maximaal 2 weken totdat u het bedrag op uw rekening aantreft

Is uw betaling nog niet verwerkt of klopt er iets niet? Dan kunt u een e-mail sturen aan onze klantenservice. We lossen het dan zo snel mogelijk voor u op.

Aanmaning gehad, maar wel betaald

Het kan voorkomen dat de betaling wel van uw rekening is gehaald, maar dat dit bij ons nog niet geregistreerd is. Afhankelijk van uw bank gelden er verschillende verwerkingstijden (2-4 werkdagen). Wanneer u de volledige rekening al heeft betaald, kunt u de aanmaning als niet verzonden beschouwen.

Vragen over uw betaling

Waar vind ik mijn betaaloverzicht?

U vindt uw betaaloverzicht bij ‘mijn bestellingen’. Het betaaloverzicht kan gevonden worden door de desbetreffende bestelling te selecteren.

Hoe lang duurt het voordat mijn betaling is verwerkt?

Afhankelijk van uw bank gelden er verschillende verwerkingstijden (2-4 werkdagen).

Ik wil betalen op rekening maar dit lukt niet, hoe kan dat?

Uiteraard kunt u als bedrijf, overheid of instelling bij ons op rekening kopen. Neem hiervoor contact op met de afdeling verkoop, dan plannen wij een afspraak voor u in met één van onze accountmanagers. De afdeling verkoop moet namelijk eerst toestemming geven voor uw bedrijf om op rekening te betalen.

Veiligheid

Veilig een online bestelling plaatsen

Veiligheid begint bij uw eigen computer. Update het besturingssysteem van uw computer met de nieuwste updates. Update ook uw webbrowser naar de nieuwste versie en zorg voor een goede beveiliging.

Gebruik bij online aankopen liever geen onbeveiligde wifi-verbindingen, zoals in een internetcafé of een andere gedeelde computer. Je weet nooit of zo’n computer goed beveiligd is.

Zodra je online wilt afrekenen in een webwinkel moet het webadres in de browserbalk beginnen met 'https://'. In dat geval is de internetverbinding beveiligd en afgeschermd voor onbevoegden.

Betalen via iDeal

iDEAL is gebaseerd op de mobiel bankieren app en internetbankieromgeving en hanteert dezelfde beveiligingstechnieken. Dit betekent dat iDEAL net zo veilig is als internet- en mobiel bankieren. Op de webpagina, waar u terecht komt, vindt u ook duidelijke kenmerken:

  • De beschrijving van het product dat u heeft besteld, of de dienst die u heeft afgenomen.
  • De webpagina is beveiligd. Afhankelijk van uw webbrowser ziet u kenmerken die aangeven dat de pagina is beveiligd. De adresregel (URL) begint altijd met https://. Zo bent u er zeker van dat het een beveiligde website is. Alle webbrowsers geven u de mogelijkheid om te controleren, of u daadwerkelijk op de website van het juiste bedrijf zit.
  • Op de webpagina kunt u vervolgens de betaalmogelijkheid kiezen.
  • Ga voor de zekerheid na of de begunstigde en het bedrag in het betalingsoverzicht overeenstemmen met wat u met het bedrijf hebt afgesproken.