Please select a wishlist
?>
Contact
Winkelwagen

iDeal
iDeal is heel gemakkelijk en veilig, omdat uw betaling via uw vertrouwde bank loopt. Selecteer uw bank (bijvoorbeeld ABN Amro of Rabobank), volg de betaalstappen en de betaling wordt direct veilig van uw rekening afgeschreven. Het grote voordeel van iDeal is dat de betaling direct is afgehandeld zodat wij direct uw bestelling kunnen verwerken.

Creditcard
Ook via creditcard betalen is mogelijk in onze webshop. Vul eenvoudig uw creditcardgegevens in en uw bestelling is direct afgehandeld. U kunt uw creditcardgegevens via onze beveiligde SSL procedure veilig invoeren en wij zorgen samen met uw creditcardorganisatie voor een correcte afhandeling. Wij registreren geen van uw gegevens, zo kunt u veilig en snel gebruikmaken van ons betalingssysteem.

Op rekening
Uiteraard kunt u als bedrijf, overheid of instelling bij ons op rekening kopen. Neem hiervoor contact op met de afdeling verkoop, dan plannen wij een afspraak voor u in met één van onze accountmanagers.

PayPal
U betaalt met een speciale PayPal rekening en bent zo niet gebonden aan uw privérekening. Zo krijgen wij geen rekeninggegevens van u binnen.

Boekenbon

Het is momenteel helaas niet mogelijk om met Boekenbon af te rekenen.

Stumpel Cadeaukaart

Het is momenteel helaas nog niet mogelijk om met de Stumpel Cadeaukaart af te rekenen.

Voor de bankgegevens van Stumpel neemt u contact op met onze afdeling verkoop.

Betalingstermijn op rekening
Betalingen via iDEAL worden direct verwerkt. De gemiddelde tijd voor het verwerken van betalingen via internetbankieren Stumpel.nl overboekingen met een eigen acceptgiro is 5 werkdagen.

Als u iets terugstuurt, duurt het maximaal 2 weken tot dit verwerkt is op uw rekening. U kunt bij 'Mijn account' op Stumpel.nl zien of uw betaling is verwerkt.

Is uw betaling na de bovengenoemde periodes nog niet verwerkt of klopt er iets niet? Dan kunt u een e-mail sturen aan onze klantenservice. We lossen het dan zo snel mogelijk voor u op.

Aanmaning gehad, maar al wel betaald
Het kan voorkomen dat de betaling wel van uw rekening is gehaald, maar dat dit bij ons nog niet geregistreerd is. Afhankelijk van uw bank, er een verwerkingstijd van uw betaling van 2 tot 4 dagen geldt. Wanneer u de volledige rekening al heeft betaald, kunt u de aanmaning als niet verzonden beschouwen.

Waar vind ik mijn betaaloverzicht?
U vindt uw betaaloverzicht bij ‘mijn bestellingen’. Daar kunt u door de bestelling in te zien het betaaloverzicht vinden.

Hoe lang duurt het voordat mijn betaling is verwerkt?
Afhankelijk van uw bank, er een verwerkingstijd van uw betaling van 2 tot 4 dagen geldt. Wanneer u de volledige rekening al heeft betaald, kunt u de aanmaning als niet verzonden beschouwen.

Ik wil betalen op rekening maar dit lukt niet, hoe kan dat?
Uiteraard kunt u als bedrijf, overheid of instelling bij ons op rekening kopen. Neem hiervoor contact op met de afdeling verkoop, dan plannen wij een afspraak voor u in met één van onze accountmanagers. De afdeling verkoop moet namelijk eerst toestemming geven voor uw bedrijf om op rekening te betalen.

1. iDEAL
iDEAL is een vrij nieuwe online betaalstandaard. Alle grote Nederlandse banken doen eraan mee. De voorwaarde is wel dat u online kunt bankieren, weet u niet of u online kunt bankieren? Neem dan contact op met uw bank.  iDEAL werkt heel gemakkelijk en veilig, omdat uw betaling via uw vertrouwde internetbankieromgeving loopt. De betaling wordt direct van uw rekening afgeschreven. Door deze betaalmogelijkheid wordt uw bestelling direct omgezet in de levering. U kunt uw levering dan binnen de aangegeven levertijd verwachten. 

2. Creditcard
Het nadeel van online betalen met creditcard is dat er geen handtekening wordt gezet. Iemand die uw creditcardnummer (en naam en controlegetal) illegaal bemachtigt, kan er misbruik van maken. Het kan soms lastig zijn om schade door fraude vergoed te krijgen.