ICT Supplies

Computer accessoires nodig voor uw computer?

Computer accessoires zijn hulpmiddelen of benodigdheden voor uw computer. In onze webshop kunt u allerlei soorten computer accessoires kopen, zoals muizen, muismatten en USB-sticks. Ook voor ergonomische computer accessoires kunt u bij ons terecht. Hiermee creëert u een comfortabele werkplek. Bovendien wordt hiermee de kans op het krijgen van lichamelijke problemen door een slechte werkhouding aanzienlijk kleiner. Uiteraard verkopen wij computer accessoires van de hoogste kwaliteit. In onze webshop komt u dan ook artikelen tegen van merken zoals:

  • Fellowes
  • Logitech
  • Quantore
  • SanDisk
  • Imitation

Een greep uit ons assortiment

Om u te helpen de voor u geschikte computer accessoires te vinden, hebben we hieronder enkele producten uitgelicht. Meer informatie kunt u vinden op de desbetreffende pagina’s.

Ergonomische muizen en toetsenborden

Ergonomische muizen en keyboards zijn op zo’n manier ontworpen dat ze een natuurlijke werkhouding bevorderen en uw handen en polsen ondersteunen. Met een goede ondersteuning kunnen de spieren in uw armen zich ontspannen. Hierdoor zult u minder snel last krijgen van lichamelijke problemen, zoals een muisarm of carpaal tunnelsyndroom. Heeft u al last van RSI? Dan kunnen ergonomische computer accessoires ook helpen bij het verminderen van uw klachten. 

SD-kaarten

Een SD-kaart is een geheugenkaart die veel gebruikt wordt in apparatuur, zoals camera’s, mobiele telefoons en mp3-spelers. In sommige gevallen heeft u een SD-kaart nodig om een apparaat te kunnen gebruiken. In andere gevallen kunt u met een SD-kaart extra opslagruimte creëren. 

Harddisks

Een harddisk is een opslagapparaat dat over veel geheugen beschikt. Hierdoor wordt het mogelijk om collecties grote bestanden op te slaan, zoals films, foto’s en muziek. Ook voor het maken van back-ups zijn harddisks erg geschikt.

Computer meubilair

Wij verkopen verschillende soorten standaarden en armen waarmee u meer ruimte creëert op uw bureau. Hiermee zorgt u ervoor dat alles binnen handbereik is en uw computer op een goede werkhoogte ingesteld staat. Hierdoor zult u minder snel last krijgen van lichamelijke problemen, zoals nek- en rugpijn.

Kabelmanagement

Heeft u een draadbreuk in een van uw kabels? Geen nood! Van internet- en HDMI-kabels tot USB-snoeren en jack verlengstukken. Bij Stumpel hebben we voor ieder apparaat een geschikte kabel. Ook voor kabelgeleiders en kabelbinders bent u bij ons aan het juiste adres. Hiermee zorgt u dat al uw kabels netjes weggewerkt zijn.

Antivirus software

Verder kunt u ook voor antivirus software bij ons terecht. Als u een bedrijf heeft dan wilt u natuurlijk dat uw computers zo goed mogelijk beschermd zijn tegen virussen en hackers. Met onze antivirus software bent u verzekerd van een betrouwbare digitale beveiliging.

Computer accessoires kopen bij Stumpel

Computer accessoires kopen doet u eenvoudig op stumpel.nl. Wij hebben een groot assortiment aan ICT-supplies. Op onze website kunt u op uw gemak bestellen wat u nodig heeft. Bij een besteding van 20,- wordt uw bestelling gratis verzonden. Bestelt u voor 17:00? Dan heeft u het in de meeste gevallen de volgende dag al in huis. Wilt u liever persoonlijk geholpen worden? Kom dan langs bij een van onze 13 vestigingen. Onze medewerkers helpen u graag verder.

Stumpel: dé specialist voor al uw kantoorspullen

Stumpel is ruim 140 jaar geleden als boekenhandel begonnen. Sindsdien zijn we steeds meer artikelen gaan verkopen. Ondertussen zijn we uitgegroeid tot Noord-Hollands grootste retailer in kantoorartikelen. U kunt het zo gek niet bedenken: van printers en kopieermachines tot nietjes en paperclips. Zelfs alle facilitaire benodigdheden kunnen we voor u regelen.

Hulp nodig?

Heeft u vragen over een van onze producten? Of wilt u bepaalde computer accessoires kopen maar kunt u ze niet vinden in onze webshop? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen! Onze medewerkers helpen u graag verder.