Hans Klok

Paperback
ISBN
9789400409606
Levertijd 1-2 werkdagen
  • Gratis verzending vanaf € 20,-
€ 22,99 € 21,09
Het voordeel van lokaal bestellen bij Stumpel
  • Woon je in de omgeving? Dan bezorgen wij je bestelling zelf.
  • Meer dan 140 jaar ervaring in boeken en kantoorartikelen.
  • Vraag? Bel of mail ons! Of kom langs in één van onze winkels.
Beschrijving

Al meer dan dertig jaar is The World?s Fastest Magician een begrip in de internationale showbizz en een constante factor in onze eigen polderentertainmentindustrie.
Hans Klok is glitter, glamour, Las Vegas en the show must always go on. Al jaren at the top of his game, al zit zijn bloesje inmiddels wel wat strak om zijn buik. Hij is te vinden in zijn trailer achter een circustent op een verwaaid industrieterrein in de provincie, een biertje en barbecue binnen handbereik, op het podium bij grote shows in binnen- en buitenland, of gewoon in zijn loods in IJmuiden vol rekwisieten en wereldberoemde illusies, een plek waar vol overgave wordt gerepeteerd en geknutseld aan nieuwe trucs. Een echte vakman, geobsedeerd door de magie van het goochelen en het illusionisme. Een wandelende encyclopedie als het aankomt op de geschiedenis van zijn metier. Marcel Langedijk volgde Hans een jaar lang en sprak tussendoor met hem over zijn leven, zijn inspiratie, zijn avonturen en zijn successen en mislukkingen.

Meer informatie
Meer informatie
ISBN 9789400409606
Auteur Marcel Langedijk
Uitgever Thomas Rap
Verschijningsdatum september 2023
Afmetingen 214 x 137 x 24 mm
Bindwijze Paperback
Taal Nederlands
Filiaal voorraad Almere, Alkmaar, Bolsward, Enkhuizen, Heerhugowaard, Hoorn (Grote Noord), Hoorn (Huesmolen), Krommenie, Medemblik, Purmerend, Wieringerwerf, Workum
Reviews
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Hans Klok
Uw waardering