De praktijkbrouwer

Paperback
ISBN
9789401466707
Levertijd 1-2 werkdagen
  • Gratis verzending vanaf € 20,-
€ 49,99 € 45,86
Het voordeel van lokaal bestellen bij Stumpel
  • Woon je in de omgeving? Dan bezorgen wij je bestelling zelf.
  • Meer dan 140 jaar ervaring in boeken en kantoorartikelen.
  • Vraag? Bel of mail ons! Of kom langs in één van onze winkels.
Beschrijving
Dit boek is een wetenschappelijk onderbouwde handleiding voor de procesingenieur, de procesoperator en niet in het minst voor de hobbybrouwer. Geen receptuur voor bieren op maat en smaak, geen vlucht in de doolhof van biochemische pathways waartoe de bierbrouwerij zich zo goed leent, maar een onderbouwde analyse en synthese om elke handeling, elk stadium beter te begrijpen en bij te dragen tot de kwaliteit van het product.
Over de auteur
Prof. Gilbert Baetslé is docent emeritus Brouwerij- en fermentatietechnologie aan de Industriële Hogeschool van het Rijk, nu Hogeschool Gent (Associatie Universiteit Gent) en staat bekend als een autoriteit op het vlak van brouwerijtechnologie. De auteur was van 1961 tot 1972 hoofd van het proefstation van de brouwersvereniging voor beroepsonderwijs. Hij publiceerde in het verleden reeds het Handboek bij de studie van mouterij- en brouwerijtechnologie (1984) en het Vakboek voor de bierslijter. Deskundigheid van vat tot glas (1993). Gilbert Baetslé was en is ook een veel gevraagd spreker in binnen- en buitenland over brouwerijgerelateerde onderwerpen.
Meer informatie
Meer informatie
ISBN 9789401466707
Auteur Gilbert Baetsl
Uitgever Academia Press
Verschijningsdatum november 2019
Afmetingen 240 x 160 x 19 mm
Bindwijze Paperback
Taal Nederlands
Reviews
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:De praktijkbrouwer
Uw waardering