Selecteer een bestaande wenslijst

Top 10 Reisgidsen

Reisgidsen top 10

Bent u op zoek naar een reisgids? In de Reisgidsen top 10 van Boekhandel Stumpel vindt u de beste 10 reisgidsen van dit moment. Deze top 10 wordt iedere week geactualiseerd en is gebaseerd op de keuze van onze klanten. Daarom ziet u een gevarieerd aanbod reisgidsen met voor ieder wat wils.

  1. 1
    noorwegen-9789000342075
    Noorwegen Snorre Evensberget
    € 28,99 € 26,60

Online boeken bestellen

Bij Boekhandel Stumpel bestelt u heel gemakkelijk uw favoriete boek online. Kunt u een bepaalde titel niet vinden? Met behulp van de zoekbalk bovenaan de pagina zoekt u in ons uitgebreide assortiment boeken. Als u voor 17:00 uur een bestelling plaatst, heeft u uw nieuwe reisgids vaak de volgende dag al in huis. Vanaf € 20 wordt uw favoriete boek uit de Reisgidsen top 10 gratis thuisbezorgd.

Service en advies

Stumpel staat bekend om zijn goede service. Daardoor zijn wij de bekendste boekhandelsketen in Noord-Holland geworden. Door onze ervaring van maar liefst ruim 135 jaar hebben wij enorm veel kennis opgebouwd zodat wij u uitstekend van dienst kunnen zijn. U kunt met al uw vragen terecht bij onze klantenservice. Onze medewerkers helpen u graag en staan elke werkdag tijdens kantooruren voor u klaar. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 0229- 253136. Heeft u een vraag voor één van onze winkels of onderdelen? Mail dan naar info@stumpel.nl. Ook kunt u het contactformulier invullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Alle top 10 lijsten