4 seizoenen koken met Gartine
Het voordeel van Stumpel
- Vraag? Bel ons op 0229 - 253 136
- Gratis retourneren in onze 11 vestigingen
- Snelle bezorging, vaak de volgende dag in huis
Beschrijving
Vier seizoenen eten met Gartine is het nieuwe kookboek van Kirsten Eckhart en Willem-Jan Hendriks, eigenaars van het leukste lunchrestaurantje in Amsterdam: Gartine. Alle gerechten uit dit paradijs in hartje Amsterdam komen uit de eigen moestuin in de Beemster. Bij Gartine koken ze zo lekker uit de eigen moestuin, dat de NY Times en Time Out erover schrijven. Naast recepten geven Kirsten Eckhart en Willem-Jan Hendriks in Vier seizoenen eten met Gartine ook wijn- en muziektips bij elk recept. Oftewel joie de vivre als lifestyle. Kom en proef het ook thuis, het leven is goed!
'The latest insider favourite' - The New York Times over Gartine
'The latest insider favourite' - The New York Times over Gartine
Meer informatie
ISBN | 9789021558387 |
---|---|
Auteur | Kirsten Eckhart |
Uitgever | Kosmos Uitgevers |
Verschijningsdatum | maart 2015 |
Afmetingen | 257 x 206 x 22 mm |
Gewicht | 1090.0000 |
Bindwijze | Hardback |
Taal | Nederlands |
Reviews
Schrijf uw eigen review