Bio
Het voordeel van lokaal bestellen bij Stumpel
- Woon je in de omgeving? Dan bezorgen wij je bestelling zelf.
- Meer dan 140 jaar ervaring in boeken en kantoorartikelen.
- Vraag? Bel of mail ons! Of kom langs in één van onze winkels.
Beschrijving
Wijnliefhebbers - en zijn we dat niet allemaal? - zien vaak door de bomen het bos niet meer. Biologisch is in de keuken en bij de meeste mensen thuis al lang geen onbekende meer, eerder een must, maar de wijnen lijken in ons aankoopgedrag wat achterop te hinken. Biowijn, dat is toch troebele wijn die niet zo fris ruikt? In sommige restaurants kiezen jonge sommeliers inderdaad al eens voor heel bizarre wijnen met een niet meteen appetijtelijke neus, maar er zijn heus wel heerlijke ontdekkingen te doen!
Jasper Van Papeghem, Eerste Sommelier van België wil in dit boek komaf maken met allerlei vooroordelen en plaatst een aantal (bio)kritische reflecties. Hij gaat dieper in op de verschillen tussen de verschillende landbouwmethodes - biologisch, biodynamisch en natuurlijk - en maakt een selectie van lekkere bio(dynamische) wijnen. Zeer verhelderend en beslist verrijkend
Jasper Van Papeghem, Eerste Sommelier van België wil in dit boek komaf maken met allerlei vooroordelen en plaatst een aantal (bio)kritische reflecties. Hij gaat dieper in op de verschillen tussen de verschillende landbouwmethodes - biologisch, biodynamisch en natuurlijk - en maakt een selectie van lekkere bio(dynamische) wijnen. Zeer verhelderend en beslist verrijkend
Meer informatie
ISBN | 9789058566102 |
---|---|
Auteur | Jasper Van Papeghem |
Uitgever | Exhibitions International |
Verschijningsdatum | januari 2019 |
Afmetingen | 247 x 203 x 22 mm |
Bindwijze | Hardback |
Taal | Nederlands |
Reviews
Schrijf uw eigen review