
Zelf kaas maken
Van ricotta en brie tot feta en Goudse kaas
Morgan McGlynn
ISBN: 9789089899163
2022
€ 29,99(incl. BTW)
Het voordeel van lokaal bestellen bij Stumpel
Beschrijving
Zelf kaas maken laat zien hoe je thuis zelf achttien heerlijke kazen kunt maken: van rijk en kleverig tot heerlijk stinkend. Aan bod komen onder andere mozzarella en ricotta, de zoute en veelzijdige halloumi, feta en paneer, een smeltende Zwitserse kaas, een gerijpte cheddar en brie. Als je de eenvoudige stap voor stap instructies en deskundige tips van Morgan McGlynn volgt, leer je hoe je een ambachtelijke kaasmaker kunt worden!
Het boek legt de basis van het productieproces uit, inclusief alle benodigdheden om van start te gaan. Het bevat een gids voor melksoorten en het seizoenskarakter van kaas. Ook vind je bij sommige kazen beknopte profielen van gespecialiseerde kaasmakers, waaronder Old Amsterdam.
Meer informatie
Druk
1
Taal
Nederlands
NUR-code
441
Gewicht
992gram
Auteur
Morgan McGlynn
Formaat
258 x 217 x 22 mm
Verschijningsdatum
21-09-2022
Uitgever
Terra - Lannoo, Uitgeverij
Pagina's
224
ISBN
9789089899163
Verschijningsjaar
2022
