Wishlist icon
Cart icon
Winkelwagen
Zelf kaas maken

Zelf kaas maken

Van ricotta en brie tot feta en Goudse kaas

Morgan McGlynn
ISBN: 9789089899163
2022

29,99(incl. BTW)
Wishlist icon
Wishlist icon Favorietenlijst

Het voordeel van lokaal bestellen bij Stumpel

Gratis verzending bij bestelling vanaf € 25,-Gratis verzending bij bestelling vanaf € 25,-
Uw bestelling graag thuis bezorgd? Wij bezorgen het tot aan de deur.Uw bestelling graag thuis bezorgd? Wij bezorgen het tot aan de deur.
Meer dan 140 jaar ervaring in boeken en kantoorartikelen.Meer dan 140 jaar ervaring in boeken en kantoorartikelen.
Vraag? Bel of mail ons! Of kom langs in één van onze winkels.Vraag? Bel of mail ons! Of kom langs in één van onze winkels.

Beschrijving

Zelf kaas maken laat zien hoe je thuis zelf achttien heerlijke kazen kunt maken: van rijk en kleverig tot heerlijk stinkend. Aan bod komen onder andere mozzarella en ricotta, de zoute en veelzijdige halloumi, feta en paneer, een smeltende Zwitserse kaas, een gerijpte cheddar en brie. Als je de eenvoudige stap voor stap instructies en deskundige tips van Morgan McGlynn volgt, leer je hoe je een ambachtelijke kaasmaker kunt worden!

Het boek legt de basis van het productieproces uit, inclusief alle benodigdheden om van start te gaan. Het bevat een gids voor melksoorten en het seizoenskarakter van kaas. Ook vind je bij sommige kazen beknopte profielen van gespecialiseerde kaasmakers, waaronder Old Amsterdam.

Meer informatie

Druk
1
Taal
Nederlands
NUR-code
441
Gewicht
992gram
Auteur
Morgan McGlynn
Formaat
258 x 217 x 22 mm
Verschijningsdatum
21-09-2022
Uitgever
Terra - Lannoo, Uitgeverij
Pagina's
224
ISBN
9789089899163
Verschijningsjaar
2022
cookie

Deze website maakt gebruik van cookies

Door op "Alles Accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de navigatie op de site te verbeteren, het gebruik van de site te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie.

cookies-close