Wishlist icon
Cart icon
Winkelwagen

Vleesbijbel

alles over rund & kalf, varken en lam

Gertjan Kiers
ISBN: 9789048833337
2025

34,99(incl. BTW)
Wishlist icon
Wishlist icon Favorietenlijst

Het voordeel van lokaal bestellen bij Stumpel

Gratis verzending bij bestelling vanaf € 25,-Gratis verzending bij bestelling vanaf € 25,-
Uw bestelling graag thuis bezorgd? Wij bezorgen het tot aan de deur.Uw bestelling graag thuis bezorgd? Wij bezorgen het tot aan de deur.
Meer dan 140 jaar ervaring in boeken en kantoorartikelen.Meer dan 140 jaar ervaring in boeken en kantoorartikelen.
Vraag? Bel of mail ons! Of kom langs in één van onze winkels.Vraag? Bel of mail ons! Of kom langs in één van onze winkels.

Beschrijving

Vleesbijbel biedt je naast xx recepten ook talloze tips, prachtige beelden en alle (basis)technieken van het bereiden van vlees. Gertjan Kiers neemt je mee in zijn wereld van het ambachtelijke slagersvak. Aan de hand van eenvoudige stap voor stap beschrijvingen leert hij jou de kneepjes van het vak. Van ... tot ... en van ... tot ...., de meest interessante vleesgerechten staan straks bij jou op tafel! Als je je ooit afvroeg hoe het vlees in de meest geweldige restaurants zo\'n ultieme smaakbeleving kon geven... hier is het antwoord!

Meer informatie

Druk
1
Taal
Nederlands
NUR-code
441
Gewicht
1244gram
Uitgever
Overamstel Uitgevers
Reeks
Kookbijbels
Auteur
Gertjan Kiers
Formaat
218 x 163 x 46 mm
Verschijningsdatum
21-03-2025
Pagina's
496
ISBN
9789048833337
Verschijningsjaar
2025
cookie

Deze website maakt gebruik van cookies

Door op "Alles Accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de navigatie op de site te verbeteren, het gebruik van de site te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie.

cookies-close