Vleesbijbel
alles over rund & kalf, varken en lam
Gertjan Kiers
ISBN: 9789048833337
2025
€ 34,99(incl. BTW)
Het voordeel van lokaal bestellen bij Stumpel
Beschrijving
Vleesbijbel biedt je naast xx recepten ook talloze tips, prachtige beelden en alle (basis)technieken van het bereiden van vlees. Gertjan Kiers neemt je mee in zijn wereld van het ambachtelijke slagersvak. Aan de hand van eenvoudige stap voor stap beschrijvingen leert hij jou de kneepjes van het vak. Van ... tot ... en van ... tot ...., de meest interessante vleesgerechten staan straks bij jou op tafel! Als je je ooit afvroeg hoe het vlees in de meest geweldige restaurants zo\'n ultieme smaakbeleving kon geven... hier is het antwoord!
Meer informatie
Druk
1
Taal
Nederlands
NUR-code
441
Gewicht
1244gram
Uitgever
Overamstel Uitgevers
Reeks
Kookbijbels
Auteur
Gertjan Kiers
Formaat
218 x 163 x 46 mm
Verschijningsdatum
21-03-2025
Pagina's
496
ISBN
9789048833337
Verschijningsjaar
2025
