Wishlist icon
Cart icon
Winkelwagen

Visbijbel

werken met vis

Bart van Olphen
ISBN: 9789048820948
2014

34,99(incl. BTW)
Wishlist icon
Wishlist icon Favorietenlijst

Het voordeel van lokaal bestellen bij Stumpel

Gratis verzending bij bestelling vanaf € 25,-Gratis verzending bij bestelling vanaf € 25,-
Uw bestelling graag thuis bezorgd? Wij bezorgen het tot aan de deur.Uw bestelling graag thuis bezorgd? Wij bezorgen het tot aan de deur.
Meer dan 140 jaar ervaring in boeken en kantoorartikelen.Meer dan 140 jaar ervaring in boeken en kantoorartikelen.
Vraag? Bel of mail ons! Of kom langs in één van onze winkels.Vraag? Bel of mail ons! Of kom langs in één van onze winkels.

Beschrijving

Visbijbel helpt je bij het kiezen, voorbereiden en klaarmaken van alle gangbare in Europa verkrijgbare en duurzaam gevangen vis, schaal- en schelpdieren.

Aan de hand van heldere instructies en duidelijke foto\'s leer je stap voor stap alle belangrijke basistechnieken om vis-, schaal- en schelpsoorten schoon te maken en te bereiden: van kabeljauwwangen snijden, oesters openen en platvis fileren tot tonijnsteak grillen, pijlinktvis bakken en vis roken. De basisbereidingen zijn gelardeerd met praktische vingerwijzingen, klassieke sauzen en traditionele visrecepten uit Italië, Frankrijk, Spanje, Portugal, Groot-Brittannië, België en Nederland.

Naast een informatief naslagwerk van de veelvoorkomende soorten op de Europese vismarkt biedt Visbijbel allerhande tips die het maken van een duurzame keuze vereenvoudigen.

- Technieken om vis schoon te maken
- Meer dan 90 basisbereidingen
- Duidelijke stap-voor-stapfoto\'s
- Koude en warme sauzen
- Traditionele visrecepten


Via de Parijse sterrenkeukens belandde Bart van Olphen in de vis. Al meer dan tien jaar zet hij zich in voor het consumeren van duurzaam gevangen vis. Met zijn bedrijf Fish Tales en via zijn veelgeprezen kookboeken wil Bart de consument laten zien dat je alleen kunt genieten van wilde vis als die is gevangen door mensen die geven om hun vangst en de zee; vissers die bewust omgaan met de oceanen als bron van (hun) leven. Want goede vis kan niet mis! Na zijn eerste kookboek Fish Tales, bekroond met een Gourmand-award, volgde Het Nederlands viskookboek, winnaar Gouden Tulp 2013, en Werken met vis, genomineerd voor een Gourmand-award.

Meer informatie

Druk
1
Gewicht
1248gram
Taal
Nederlands
NUR-code
440
Uitgever
Overamstel Uitgevers
Reeks
Kookbijbels
Auteur
Bart van Olphen
Formaat
217 x 162 x 46 mm
Verschijningsdatum
05-06-2014
Pagina's
496
ISBN
9789048820948
Verschijningsjaar
2014
cookie

Deze website maakt gebruik van cookies

Door op "Alles Accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de navigatie op de site te verbeteren, het gebruik van de site te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie.

cookies-close