Selecteer een bestaande wenslijst

Onze vertegenwoordigers

Mark Zwiebel

Office supplies

De Corantijn 63 Zwaag

06-41024162

Email: mzwiebel@stumpel.nl

LinkedIn: Mark Zwiebel

Neem contact op

Claudio Galano

Office supplies

De Corantijn 63 Zwaag

06-51550123

Email: cgalano@stumpel.nl

LinkedIn: Claudio Galano

Neem contact op

Bert van der Grift

Vormgever

Heliconweg 53 Leeuwarden

06-23603233

Email: bvdgrift@stumpel.nl

LinkedIn: Bert van der Grift

Neem contact op

Mark Zwiebel

Het werken in de kantoorartikelenbranche is bij mij letterlijk met de paplepel ingegoten. Mijn vader bezat dé kantoorhandel op Curaçao. Deze passie deel ik met mijn vader en voor mijn studie commerciële economie ben ik dan ook naar Nederland verhuisd. Inmiddels ben ik alweer twintig jaar actief. Als accountmanager kom je bij zeer uiteenlopende klanten, dat maakt het werk veelzijdig en interessant. De huidige markt verwacht steeds meer maatwerk op het gebied van prijs en de kwaliteit van onze dienstverlening. Pakketten op maat, want elke klant is uniek!

Klanten over Mark: ‘Mark zijn sterke kant is zijn enthousiasme. Daarmee toont hij zijn liefde voor het vak en het willen ontzorgen van ons.'

Claudio Galano

Inmiddels alweer veertien jaar actief voor Stumpel Office Products en nog steeds ga ik met veel plezier langs klanten. De waardering van klanten en het zichtbaar zien worden door het aantal orders , daardoor blijft de uitdaging groot. Potentiële klanten vragen vaak waarom ze bij Stumpel Office Products klant moeten worden? De unieke samenstelling waar je als klant zowel als particulier (door onze boekwinkels) als zakelijke (door de B2B) klant terecht kunt. In 2005 zijn wij “Hofleverancier” geworden en dat geeft aan dat je Stumpel kunt vertrouwen.

Klanten over Claudio: ‘Claudio gaat voor je door het vuur. Ons laten ontzorgen is daardoor een volgende stap geworden in onze werkrelatie.'

Bert van der Grift

Na mijn opleiding aan de Kunstacademie in Den Haag ben ik direct mijn passie gaan volgen: vormgeven. Dit resulteerde in een aantal uitdagende projecten die ik gedaan heb. Van het inrichten van gigantische winkelcentra tot de inrichting van een lokaal familiebedrijf. In 2008 begon ik mijn eigen design studio en ik heb daar ook erkenning voor gekregen. Vanuit die ervaring ben ik nu ook vormgever voor Stumpel. Ik voorzie een groei voor Stumpel Design. Dit komt mede door ons totaalpakket. Wij verrichten de inrichting van A-Z en zitten overal kort op. Hierin onderscheiden wij ons t.o.v. andere partijen.

Klanten over Bert: 'Hij verricht geweldig werk, tekeningen komen echt tot leven!