Wishlist icon
Cart icon
Winkelwagen

Sous-Vide

85 recepten voor de thuiskok

Bas Robben
ISBN: 9789461432230
2021

32,50(incl. BTW)
Wishlist icon
Wishlist icon Favorietenlijst

Beschrijving

Sous-vide is het vacuüm garen van ingrediënten in
een waterbad op een lage en constante temperatuur
en levert perfect gegaard vlees, vis, groenten en meer
op. Deze techniek is in toenemende mate populair
bij de hobbykok en de verkoop van sous-vide
apparatuur aan de consument neemt al jaren toe.

Met Sous-vide ? 85 recepten voor de thuiskok leer je
de fijne kneepjes kennen en ontdek je de talloze
mogelijkheden van sous-vide koken. Waarom kun je
een kip niet in z?n geheel sous-vide garen, maar wél
sappige bouten en filets serveren? Bas Robben laat
aan de hand van 85 recepten zien dat sous-vide koken
een fantastische manier is om voedsel nog malser en
smaakvoller te bereiden.

Met duidelijke aanwijzingen over hoe lang en op
welke temperatuur onderdelen van diverse vleessoorten,
vis, groenten en andere producten tot
perfectie worden gegaard. Van miso-kippendijen
met spek, Portugese varkenswangen met zoeteaardappelpuree
& cavalo nero en kabeljauwfilets
in spannende saus tot sous-vide gegaarde bieten en
wortels, gefermenteerde nectarines, mandarijncustard
en meer. Met zowel basis- als gevorderde recepten, is
dit hét ultieme handboek voor de hobbykok.

Meer informatie

Druk
5
Gewicht
1446gram
Taal
Nederlands
Uitgever
Good Cook B.V.
NUR-code
446
Auteur
Bas Robben
Formaat
288 x 228 x 28 mm
Verschijningsdatum
03-02-2021
Pagina's
280
ISBN
9789461432230
Verschijningsjaar
2021
cookie

Deze website maakt gebruik van cookies

Door op "Alles Accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de navigatie op de site te verbeteren, het gebruik van de site te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie.

cookies-close