Stoofbijbel
van hachee tot hazenpeper en van lapskaus tot ossobuco
Julius Jaspers
ISBN: 9789048847068
2024
€ 34,99(incl. BTW)
Het voordeel van lokaal bestellen bij Stumpel
Beschrijving
Stoofbijbel is hét naslagwerk voor de stoofliefhebber
Aan de hand van duidelijke, stapsgewijze instructies, foto\'s en how-to\'s laat Julius Jaspers zien hoe je de allerlekkerste stoofgerechten maakt. Van klassiekers als boeuf bourguignon, hazenpeper en gekonfijte eend tot verrassende nieuwe recepten als bloemkool provençale, zeebaars met Ricard en ananas met vanille en cognac toe.
Meer dan 150 stoofrecepten
Heldere how-to\'s en technieken
Duidelijke stap-voor-stapfoto\'s
Uitleg van benodigdheden en -begrippen
\'Goed voorbereiden, de hitte zijn werk laten doen en vaak een stuk later regenereren (een mooi woord voor opwarmen), waarbij je gelijk proeft dat de smaken nog beter zijn geworden. Op mijn lijf geschreven dus, dit thema!\'
Meer informatie
Druk
1
Taal
Nederlands
NUR-code
440
Uitgever
Overamstel Uitgevers
Auteur
Julius Jaspers
Gewicht
1094gram
Verschijningsdatum
18-01-2024
Pagina's
432
Formaat
218 x 163 x 40 mm
ISBN
9789048847068
Verschijningsjaar
2024
