Stumpel klantenpas

Hoe handig zou het zijn als u ook thuis op bezoek kunt bij Boekhandel Stumpel en toegang heeft tot alle informatie omtrent Boekhandel Stumpel? Is het niet handig als u van ons een berichtje ontvangt dat het boek op uw verlanglijstje verkrijgbaar is? Als we u onze mooiste vakantieboekentips en aantrekkelijke aanbiedingen sturen? Ook dat we u als eerste laten weten dat er een nieuw deel verschijnt van uw favoriete schrijver? En als u het dan meteen kunt kopen of bestellen; gewoon bij ons, in uw eigen boekhandel? Het is allemaal mogelijk met onze klantenpas

Readr app Apple store Readr app Android klantenpas

App

Pasje

Maak uw klantenpas digitaal door het downloaden van de Readr app en daarbij onze winkel als favoriet te selecteren.

Via de app houden we u persoonlijk en direct op de hoogte met alle voor u relevante informatie zoals leestips, recensies en suggesties. Maar we kunnen ook gewijzigde en extra openingstijden en koopavonden doorgeven.

In de app kunt u uw voorkeuren en uw verlanglijstjes kwijt. Uw eigen digitale boekenkast vullen. U kunt zoeken naar die ene schrijfster of die titel waar zo veel om te doen is. U kunt zien of we het boek of e-book op voorraad hebben. En het direct bij ons bestellen of kopen, op ieder moment.

Organiseren we een ontmoet & groet of signeersessie? We sturen u een uitnodiging. Met één klik plaatst u het evenement eenvoudig in uw eigen agenda. Én, heel praktisch, in de app kunt u uw Boekenbon(nen) toevoegen. Zo hebt u ze altijd bij u en houdt u zicht op het tegoed. Bovendien sturen we u een berichtje als de uiterste inleverdatum van uw Boekenbon(nen) nadert. Voor meer informatie over activeren van de pas kijk op Veelgestelde vragen.

Uw klantenpas is gratis verkrijgbaar in onze winkels. Met uw gegevens kunnen we u voorzien van tips en suggesties. Ook bent u zo als eerste op de hoogte van voor u interessante nieuwtjes en activiteiten. Misschien komt uw favoriete auteur binnenkort wel in een van onze winkels om zijn nieuwe boek te presenteren. Activeer uw pas op readr.nl of in de app. Voor meer informatie over het activeren van de pas kijk op Veelgestelde vragen

Hoe werkt het?

  1. Met de pas activeert u uw eigen account op www.readr.nl of in de app Readr. U voert er heel eenvoudig uw e-mailadres, naam en eventueel adresgegevens in. Komt u er niet uit? Geen probleem, we helpen u graag verder in de winkel.
  2. De app Readr installeert u snel en veilig op uw telefoon door hem te downloaden in de App-store.
  3. In de app kunt u vervolgens gemakkelijk uw gegevens invoeren: uw favoriete schrijver(s), uw wensenlijstjes, uw (digitale) boekenkast via LeesID, uw Boekenbon(nen), et cetera.
  4. Wij brengen u voortaan op de hoogte van gerichte informatie die past bij uw voorkeuren en instellingen.