Selecteer een bestaande wenslijst

Printer lease van Stumpel

Printer leas

Stumpel biedt een compleet assortiment Sharp en Brother printers en multifunctionals met een zeer hoge afdrukkwaliteit, betrouwbaarheid en gebruiksgemak. U kunt kiezen voor aanschaf of leasen van de apparatuur, zodat u niet gelijk aan hoge kosten vastzit. Wij zorgen voor een duidelijke en transparant advies en offerte zodat u kunt zien dat u het juiste product krijgt tegen een goede prijs. Ook hebben wij een eigen storingsdienst, zodat wij snel eventuele problemen kunnen verhelpen. In het kort de voordelen van werken met Stumpel:

  • Altijd een open calculatie vooraf
  • U betaalt per afdruk, zonder minimum
  • Mogelijkheid tot lease via Stumpel
  • Een vast leasebedrag gedurende de gehele looptijd
  • Inclusief fullservice dienstverlening

Meer informatie?

Neem voor meer informatie contact met ons op via e-mail of via 0229-253131.

Sharp Authorized Dealer

Stumpel ICT & Printing is de officiële Sharp dealer in Nederland. Voor alle modellen multifunctionals en printers kunt u terecht bij Stumpel. Een uitgebreid advies en analyse van uw verbruik door onze specialist brengt een duidelijk beeld van de mogelijkheden en de geschikte apparatuur voor uw bedrijf. Sharp printers en multifunctionals onderscheiden zich door hoogwaardige technologie met de mogelijkheid van bijvoorbeeld Simplify scan en de degelijkheid van zelden vastlopende machines.

Zorgeloos Kantoor

Na uitgebreide analyse van het huidige verbruik geven wij op basis van jarenlange ervaring een gedegen advies op het gebied van aanschaf en onderhoud van uw apparaten. Wilt u nooit zonder papier, cartridges en toners komen te zitten? Wij blijven uw verbruik monitoren en waar nodig trekken we aan de bel bij afwijkingen in het verbruik. Bel 0229-253131 en vraag naar onze specialist voor de mogelijkheden.

Een uitgebreid aanbod

Hebt u meer affiniteit met een ander merk? Naast Sharp levert Stumpel ICT & Printing u Brother, HP en Canon multifunctionals en printers en plotters. Ook voor deze merken geldt dat Stumpel u het beste advies geeft. Bekijk het uitgebreide aanbod multifunctionals, printers, scanners en software en faxapparaten. Ook voor al uw kantoorartikelen kunt u terecht bij Stumpel. Van toners en papier tot pennen en frisdrank.

Beheerskosten

Uw werk wordt makkelijker en beheerskosten worden verlaagd. Onderbrekingen worden geminimaliseerd, defecten komen aanzienlijk minder voor en de productiviteit in het bedrijf blijft gehandhaafd . Om deze beheerskosten onder controle te houden is meten weten

Stumpel is uw Sharp dealer

Als officiële Sharp dealer bent u bij Stumpel aan het juiste adres om alles omtrent kopiëren, scannen en printen te optimaliseren voor uw kantoor. Wij helpen u op proactieve wijze uw print- en kopieertaken te monitoren en beheren. Zo kunt u kosten bijhouden en herleiden, ongeautoriseerd gebruik en verspilling verminderen en tijd en middelen besparen. Uw wordt totaal ontzorgd middels een serviceovereenkomst. Voor een klein bedrag per maand beheren wij uw apparatuur en document management en workflow.

Document management & workflow

Om het maximale uit printen te halen biedt Stumpel ICT & Printing de oplossing. Aan de hand van Sharp toepassingen vergemakkelijkt u het printen en verwerkt u sneller en voordeliger een document. De kosten van een document liggen niet in de productie, maar juist in de verwerking. De oorzaken zijn de toegankelijkheid, het duidelijk organiseren van een document, verspreiden en hergebruiken. Het Sharp printen is nog nooit zo makkelijk geweest. Vraag naar onze specialist voor de mogelijkheden.