Praktische gids Fermenteren
Het voordeel van lokaal bestellen bij Stumpel
- Woon je in de omgeving? Dan bezorgen wij je bestelling zelf.
- Meer dan 140 jaar ervaring in boeken en kantoorartikelen.
- Vraag? Bel of mail ons! Of kom langs in één van onze winkels.
Beschrijving
Gefermenteerd voedsel bevordert de vertering en verrijkt onze voeding met vitaminen, aminozuren en probiotica, die zo belangrijk zijn voor de goede werking van onze darmen en ons immuunsysteem.
In dit boek worden methoden beschreven waarmee je het hele jaar door kan genieten van wonderbaarlijke en heerlijke gefermenteerde producten. Ingelegde groenten, chutney, boekweitpannenkoekjes of gefermenteerde falafel? Met meer dan 40 recepten kan je eindeloos variëren!
Marie-Claire Frédéric is culinair journaliste en historica gespecialiseerd in voeding. Ze is gepassioneerd door de geschiedenis en de geografie van fermentatie. Guillaume Stutin is culinair fotograaf.
In dit boek worden methoden beschreven waarmee je het hele jaar door kan genieten van wonderbaarlijke en heerlijke gefermenteerde producten. Ingelegde groenten, chutney, boekweitpannenkoekjes of gefermenteerde falafel? Met meer dan 40 recepten kan je eindeloos variëren!
Marie-Claire Frédéric is culinair journaliste en historica gespecialiseerd in voeding. Ze is gepassioneerd door de geschiedenis en de geografie van fermentatie. Guillaume Stutin is culinair fotograaf.
Meer informatie
ISBN | 9789044767582 |
---|---|
Auteur | Marie-Claire Frederic |
Uitgever | Centrale Uitgeverij Deltas |
Verschijningsdatum | februari 2025 |
Afmetingen | 228 x 170 x 18 mm |
Bindwijze | Paperback |
Taal | Onbekend |
Filiaal voorraad | Almere, Alkmaar, Bolsward, Heemskerk, Heerhugowaard, Hoorn (Grote Noord), Hoorn (Huesmolen), Krommenie, Medemblik, Purmerend, Hoofddorp |
Reviews
Schrijf uw eigen review