
Pasta¿s & sauzen
Djoni Laarkamp-Makkink
ISBN: 9789490561147
2015
€ 10,99(incl. BTW)
Het voordeel van lokaal bestellen bij Stumpel
Beschrijving
Pasta. Het is de nationale trots van Italië, waar ze het ook wel liefkozend \'architectuur voor de mond\' noemen. En terecht, want er is geen gerecht waarmee je zoveel kunt variëren als pasta. Bovendien is elke vorm zo uitgedacht dat hij een perfecte eenheid vormt met de saus.
In dit boek leer je verrukkelijke verse pasta én saus te maken. Maak klassiekers als spaghetti carbonara en ontdek verrassende variaties zoals tagliatelle met geroosterde pompoen en walnoten.
In dit boek leer je verrukkelijke verse pasta én saus te maken. Maak klassiekers als spaghetti carbonara en ontdek verrassende variaties zoals tagliatelle met geroosterde pompoen en walnoten.
Meer informatie
Druk
1
Gewicht
392gram
Taal
Nederlands
NUR-code
440
Uitgever
Veltman Distributie B.V.
Formaat
205 x 205 x 15 mm
Verschijningsdatum
25-07-2015
Auteur
Djoni Laarkamp-Makkink
ISBN
9789490561147
Verschijningsjaar
2015
