Wishlist icon
Cart icon
Winkelwagen

Pasta

zelfgemaakt deeg en klassieke sauzen

ISBN: 9789463549073
2023

16,99(incl. BTW)
Wishlist icon
Wishlist icon Favorietenlijst

Beschrijving

Met dit boek tover je een eenvoudig deeg van bloem en eieren om tot gouden linten, zijdeachtige slierten of kleine pakketjes vol smaak. Als je vervolgens de juiste pasta met de juiste saus combineert, snap je waarom pasta overal ter wereld zo populair is. In dit boek vind je de kunst van het pasta maken, basissauzen en alle Italiaanse klassiekers. Een compleet naslagwerk voor iedere pastaliefhebber. Prachtige uitgave met goudfolie op het omslag.

Meer informatie

Druk
1
Gewicht
918gram
Taal
Nederlands
NUR-code
440
Formaat
268 x 219 x 24 mm
Verschijningsdatum
23-08-2023
Pagina's
176
ISBN
9789463549073
Verschijningsjaar
2023
cookie

Deze website maakt gebruik van cookies

Door op "Alles Accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de navigatie op de site te verbeteren, het gebruik van de site te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie.

cookies-close