Over inpakken

Hardback
ISBN
9789059565517
Levertijd 1-2 werkdagen
  • Gratis verzending vanaf € 20,-
€ 34,99 € 32,10
Het voordeel van lokaal bestellen bij Stumpel
  • Woon je in de omgeving? Dan bezorgen wij je bestelling zelf.
  • Meer dan 140 jaar ervaring in boeken en kantoorartikelen.
  • Vraag? Bel of mail ons! Of kom langs in één van onze winkels.
Beschrijving

In Over inpakken, leren culinaire auteurs René Zanderink en Meneer Wateetons je modern koken met klassieke en soms ronduit primitieve technieken. Over inpakken, laat je zien hoe je aroma's en smaken kunt creëren en behouden door je eten in te pakken in klei, bladeren, groente, zout, hout en zelfs dierlijke materialen en de aarde zelf.
Naast talloze recepten zoals parelhoen in blauwaderkool, zeebaars in zoutkorst, fazant in Drentse leem en een Amerikaanse clam bake bevat Over inpakken, ook talloze how-to's voor het maken van een grondoven en het in elkaar timmeren van een hooikist. Met een goede leverancier en een gewone oven in de keuken kan iedere lezer de recepten zelf uitvoeren en ervaren hoe belangrijk het is om de geuren en smaken in het gerecht te behouden.

Meer informatie
Meer informatie
ISBN 9789059565517
Auteur Meneer Wateetons
Uitgever Fontaine Uitgevers
Verschijningsdatum mei 2020
Afmetingen 246 x 197 x 30 mm
Bindwijze Hardback
Taal Nederlands
Filiaal voorraad Almere, Krommenie
Reviews
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Over inpakken
Uw waardering
Meer boeken van deze auteur
  1. Over rook
    Over rook
  2. Worstbijbel
    Worstbijbel
  3. Over rot 2.0
    Over rot 2.0
  4. Over frituren
    Over frituren