Olijfolie
Het naslagwerk
Wilma Van Grinsven-Padberg
ISBN: 9789401423502
2024
€ 24,99(incl. BTW)
Het voordeel van lokaal bestellen bij Stumpel
Beschrijving
We hebben allemaal wel een fles olijfolie in onze keuken staan.
Olijfolie is een van de gezondste, vaakst gebruikte én oudste oliën ter wereld. Maar hoe onderscheid je een goeie olijfolie van een slechte? Hoe en waar wordt olijfolie gemaakt? Welke olijfolie past bij welk gerecht?
Wilma Van Grinsven is een gediplomeerd olijfoliesommelier en gepassioneerd door de mediterrane levensstijl. In dit allesomvattende naslagwerk laat ze zien waarom olijfolie ook wel \'het vloeibare goud\' wordt genoemd, hoe je het kunt gebruiken in je keuken en waarom het goed is voor je gezondheid.
Aangevuld met twintig heerlijke recepten, van foccaccia tot karamel-vanille-ijs met olijfolie.
Meer informatie
Druk
1
Gewicht
452gram
Taal
Nederlands
NUR-code
440
Auteur
Wilma Van Grinsven-Padberg
Uitgever
Terra - Lannoo, Uitgeverij
Verschijningsdatum
29-08-2024
Formaat
204 x 137 x 20 mm
Pagina's
240
Verschijningsjaar
2024
ISBN
9789401423502
