Wishlist icon
Cart icon
Winkelwagen

Olijfolie

Het naslagwerk

Wilma Van Grinsven-Padberg
ISBN: 9789401423502
2024

24,99(incl. BTW)
Wishlist icon
Wishlist icon Favorietenlijst

Het voordeel van lokaal bestellen bij Stumpel

Gratis verzending bij bestelling vanaf € 25,-Gratis verzending bij bestelling vanaf € 25,-
Uw bestelling graag thuis bezorgd? Wij bezorgen het tot aan de deur.Uw bestelling graag thuis bezorgd? Wij bezorgen het tot aan de deur.
Meer dan 140 jaar ervaring in boeken en kantoorartikelen.Meer dan 140 jaar ervaring in boeken en kantoorartikelen.
Vraag? Bel of mail ons! Of kom langs in één van onze winkels.Vraag? Bel of mail ons! Of kom langs in één van onze winkels.

Beschrijving

We hebben allemaal wel een fles olijfolie in onze keuken staan.
Olijfolie is een van de gezondste, vaakst gebruikte én oudste oliën ter wereld. Maar hoe onderscheid je een goeie olijfolie van een slechte? Hoe en waar wordt olijfolie gemaakt? Welke olijfolie past bij welk gerecht?

Wilma Van Grinsven is een gediplomeerd olijfoliesommelier en gepassioneerd door de mediterrane levensstijl. In dit allesomvattende naslagwerk laat ze zien waarom olijfolie ook wel \'het vloeibare goud\' wordt genoemd, hoe je het kunt gebruiken in je keuken en waarom het goed is voor je gezondheid.

Aangevuld met twintig heerlijke recepten, van foccaccia tot karamel-vanille-ijs met olijfolie.

Meer informatie

Druk
1
Gewicht
452gram
Taal
Nederlands
NUR-code
440
Auteur
Wilma Van Grinsven-Padberg
Uitgever
Terra - Lannoo, Uitgeverij
Verschijningsdatum
29-08-2024
Formaat
204 x 137 x 20 mm
Pagina's
240
Verschijningsjaar
2024
ISBN
9789401423502
cookie

Deze website maakt gebruik van cookies

Door op "Alles Accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de navigatie op de site te verbeteren, het gebruik van de site te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie.

cookies-close