Wishlist icon
Cart icon
Winkelwagen

Meesterlijk brood

leer bakken vanaf de basis

Robèrt van Beckhoven
ISBN: 9789000342808
2025

24,99(incl. BTW)
Wishlist icon
Wishlist icon Favorietenlijst

Beschrijving

Leer brood bakken 


Brood bakken kun je leren! En Meester Boulanger en Meester Patissier Robèrt van Beckhoven is gelukkig ook een meester in het uitleggen. Hij wil dat mensen daadwerkelijk leren en begrijpen wat er bij brood bakken komt kijken. Pas als je weet hoe het zit met de ingrediënten, tijden, technieken, temperatuur en materialen, kun je ook echt goed (gaan) bakken! Geen trucs, maar kennis.


Vanaf de basis


En dat begint met de basis, die niet zo eenvoudig is als men denkt: bak maar eens het perfecte puntje! Meesterlijk brood start bij het begin en bouwt de vijftig recepten in moeilijkheid en variatie op. Van de klassiekers als bruin en wit brood, kadetjes en krentenbollen tot diverse desembroden en van gevarieerde brioches tot broden met bijzondere granen als spelt, rogge en quinoa. Een boek met een uitgebreide en gedegen uitleg, een heldere indeling en gevarieerde receptuur.


Robèrt van Beckhoven is landelijk bekend geworden door zijn rol als jurylid in het programma Heel Holland Bakt. Hij heeft het ambacht van bakken van jongs af aan meegekregen. Als enige in Nederland is hij zowel Meester Patissier als Meester Boulanger. 


 

Meer informatie

Druk
17
Gewicht
628gram
Taal
Nederlands
Uitgever
Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum
NUR-code
440
Formaat
246 x 177 x 21 mm
Auteur
Robèrt van Beckhoven
Verschijningsdatum
21-01-2025
Pagina's
176
ISBN
9789000342808
Verschijningsjaar
2025
cookie

Deze website maakt gebruik van cookies

Door op "Alles Accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de navigatie op de site te verbeteren, het gebruik van de site te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie.

cookies-close