Please select a wishlist
?>
Contact
Winkelwagen

Kerstcadeaus kopen


Kookboeken kopenBestsellers boekenThrillers kopen

Alles voor handlettering

 

 

 

Kerstcadeaus

De kerstdagen staan weer voor de deur. De ideale gelegenheid om iemand in het zonnetje te zetten en om gezellig met vrienden en familie bij elkaar te zijn. Bent u op zoek naar dat ene perfecte kerstcadeau? Of bent u op zoek naar een leuk spel om te spelen tijdens de kerstdagen? Neem eens een kijkje in ons kerstassortiment, hier vindt u namelijk allerlei leuke kerstcadeaus om te geven tijdens de feestdagen. Voor jong en oud, voor de jeugd, de kinderen en voor de vaders en moeders, voor iedereen zit er wel een leuk kerstcadeautje bij. Kom ook eens langs in één van onze vestigingen, ook hier hebben wij een groot assortiment kerstcadeaus.

Het perfecte kerstcadeau

Een kookboek is een erg populair cadeau rond de kerstdagen. Maak indruk op uw familie en vrienden door de lekkerste gerechten op tafel te zetten tijdens de feestdagen. In ons uitgebreid assortiment kookboeken vindt u de populairste kookboeken van dit moment. Denkt u bijvoorbeeld eens aan de kookboeken van Jamie Oliver en Yvette van Boven. Naast deze kookboeken vindt u ongeveer 200.000 andere boeken in onze grote collectie. Bent u meer geïnteresseerd in de meest verkochte boeken van dit moment? Neem dan eens een kijkje in onze boeken top 10.  Kortom, in onze webshop vindt u altijd wel een geschikt boek. Bestelt u een boek voor 17:00 uur? Dan heeft u deze vaak de volgende dag al in huis.

Een spelletje spelen tijdens de feestdagen is altijd een goed idee. Heeft u nog geen idee welke spelletje u wilt spelen? In onze webshop en winkels kunt u genoeg inspiratie op doen. Wij hebben namelijk de leukste gezelschapsspelen voor u geselecteerd. Van 30 Seconds tot het Pocket escape room spel, bij Stumpel vindt u het allemaal.

Kerstcadeaus voor mannen

Is het niet altijd moeilijk om een leuk kerstcadeau voor je vader, opa, broer en vriend te kopen? Wat dacht u van een boek over voetbal, zoals ‘De wereld volgens Gijp’ of een boek over wijn en whisky. In onze grote collectie boeken zit er altijd wel een leuk boek tussen om cadeau te geven. Ook voor luxe cadeaus kunt u bij Stumpel terecht. Geef bijvoorbeeld een Parker pen of een C-secure cardholder cadeau.

Kerstcadeaus voor vrouwen

Naast dat u bij ons terecht kan voor een groot aanbod aan boeken, kunt u ook bij ons terecht voor alles wat te maken heeft met uw hobby. Een populaire hobby op dit moment is handletteren. Met handletteren is het de bedoeling om teksten en letters zo mooi mogelijk te schrijven. Handletteren vergt veel oefening en discipline. Het is daarom niet voor niets dat er veel hulpmiddelen zoals een handletter oefenblok of een handletter boek beschikbaar zijn. Ook voor deze hulpmiddelen kunt u bij ons terecht en zijn leuk om cadeau te geven tijdens de kerstdagen. Heeft u nog steeds geen idee wat voor kerstcadeau u wilt geven? In onze winkels kunt u altijd terecht voor de Stumpel cadeaukaart. De Stumpel cadeaukaart is in al onze winkels inwisselbaar en geldig op het complete assortiment.