Inmaak- en fermenteerbijbel
Van augurk tot zuurkool en van kimchi tot bietenpickle en kombucha
Simone van Thull
ISBN: 9789048866489
2025
€ 34,99(incl. BTW)
Het voordeel van lokaal bestellen bij Stumpel
Beschrijving
Van augurk tot ingemaakte bietjes en van zuurkool tot kimchi en kefir. In Inmaak- en fermenteerbijbel leert Simone van Thull je alles over inmaken en fermenteren. Inmaken en fermenteren doen we al zo lang de mens kookt. Pas eind jaren 60 iedereen een koelkast. Niet hip en nieuw dus maar oude technieken om eten te maken vol levende bacteriën die in ons dieet horen.
Meer informatie
Druk
1
Taal
Nederlands
NUR-code
440
Reeks nummer
30
Uitgever
Overamstel Uitgevers
Gewicht
1229gram
Reeks
Kookbijbels
Formaat
219 x 163 x 45 mm
Auteur
Simone van Thull
Verschijningsdatum
05-03-2025
Pagina's
496
ISBN
9789048866489
Verschijningsjaar
2025
