Inmaak- en fermenteerbijbel
Het voordeel van lokaal bestellen bij Stumpel
- Woon je in de omgeving? Dan bezorgen wij je bestelling zelf.
- Meer dan 140 jaar ervaring in boeken en kantoorartikelen.
- Vraag? Bel of mail ons! Of kom langs in één van onze winkels.
Beschrijving
Van augurk tot ingemaakte bietjes en van zuurkool tot kimchi en kefir. In Inmaak- en fermenteerbijbel leert Simone van Thull je alles over inmaken en fermenteren. Inmaken en fermenteren doen we al zo lang de mens kookt. Pas eind jaren 60 iedereen een koelkast. Niet hip en nieuw dus maar oude technieken om eten te maken vol levende bacteriën die in ons dieet horen.
Meer informatie
ISBN | 9789048866489 |
---|---|
Auteur | Simone van Thull |
Uitgever | Carrera |
Verschijningsdatum | oktober 2023 |
Afmetingen | 218 x 163 x 47 mm |
Bindwijze | Hardback |
Taal | Nederlands |
Filiaal voorraad | Purmerend, Wieringerwerf, Hoofddorp |
Reviews
Schrijf uw eigen review