Wishlist icon
Cart icon
Winkelwagen

Inmaak- en fermenteerbijbel

Van augurk tot zuurkool en van kimchi tot bietenpickle en kombucha

Simone van Thull
ISBN: 9789048866489
2025

34,99(incl. BTW)
Wishlist icon
Wishlist icon Favorietenlijst

Het voordeel van lokaal bestellen bij Stumpel

Gratis verzending bij bestelling vanaf € 25,-Gratis verzending bij bestelling vanaf € 25,-
Uw bestelling graag thuis bezorgd? Wij bezorgen het tot aan de deur.Uw bestelling graag thuis bezorgd? Wij bezorgen het tot aan de deur.
Meer dan 140 jaar ervaring in boeken en kantoorartikelen.Meer dan 140 jaar ervaring in boeken en kantoorartikelen.
Vraag? Bel of mail ons! Of kom langs in één van onze winkels.Vraag? Bel of mail ons! Of kom langs in één van onze winkels.

Beschrijving

Van augurk tot ingemaakte bietjes en van zuurkool tot kimchi en kefir. In Inmaak- en fermenteerbijbel leert Simone van Thull je alles over inmaken en fermenteren. Inmaken en fermenteren doen we al zo lang de mens kookt. Pas eind jaren 60 iedereen een koelkast. Niet hip en nieuw dus maar oude technieken om eten te maken vol levende bacteriën die in ons dieet horen.

Meer informatie

Druk
1
Taal
Nederlands
NUR-code
440
Reeks nummer
30
Uitgever
Overamstel Uitgevers
Gewicht
1229gram
Reeks
Kookbijbels
Formaat
219 x 163 x 45 mm
Auteur
Simone van Thull
Verschijningsdatum
05-03-2025
Pagina's
496
ISBN
9789048866489
Verschijningsjaar
2025
cookie

Deze website maakt gebruik van cookies

Door op "Alles Accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de navigatie op de site te verbeteren, het gebruik van de site te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie.

cookies-close