Wishlist icon
Cart icon
Winkelwagen
Hotpot

Hotpot

de lekkerste hotpots uit China, Taiwan, Japan, Korea en Vietnam

Bas Robben
ISBN: 9789461432490
2021

22,50(incl. BTW)
Wishlist icon
Wishlist icon Favorietenlijst

Beschrijving

Met het nieuwste boek van culinair alleskunner Bas Robben leer je alles over de kunst van een goede hotpot en maak je zelf overheerlijke Aziatische hotpots, waarvan de Chinese fondue het bekendst is. Ontdek de veelzijdigheid van de hotpot en hoe eenvoudig het is om een feestelijke en originele typisch Aziatische fondue op tafel te zetten.

Reis met Bas Robben mee en leer de hotpots van China, Japan, Zuid-Korea, Taiwan en Vietnam kennen. De basis is uiteraard een goede bouillon: van lam, kip of varken maar ook een vegan umamibouillon of dashibouillon. Laat je verrassen door de verscheidenheid hotpots: van een vurige Sichuanese hotpot met tofu, rundvlees, paddenstoelen en kip of de Japanse Ishikari-nabe met miso, zalm en boter.

\'Hotpot\' is praktisch ingedeeld: de basis (diverse bouillons, ook voor vegetariërs en veganisten), de hotpots uit vijf Aziatische landen. Wát je in de hotpot kookt is minstens zo belangrijk als de bouillon zelf. Daarbij kun je het zo simpel of uitdagend maken als je wil: rol garnalen- en gehaktballetjes, vouw kimchi-tofudumplings, marineer ossenhaas en kneed rijstballetjes in elkaar. Als toegift mogen zelfgemaakte sauzen, drankjes en desserts niet ontbreken.

Meer informatie

Druk
1
Gewicht
872gram
Taal
Nederlands
Uitgever
Good Cook B.V.
NUR-code
442
Auteur
Bas Robben
Formaat
257 x 197 x 19 mm
Verschijningsdatum
11-02-2021
Pagina's
184
ISBN
9789461432490
Verschijningsjaar
2021
cookie

Deze website maakt gebruik van cookies

Door op "Alles Accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de navigatie op de site te verbeteren, het gebruik van de site te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie.

cookies-close