Wishlist icon
Cart icon
Winkelwagen

Hommage

50 mosselrecepten voor eenvoudige bereidingen

Sergio Herman
ISBN: 9789038811420
2022

Voor 15:00 uur besteld, de volgende werkdag geleverd.

20,00(incl. BTW)
Wishlist icon
Wishlist icon Favorietenlijst

Beschrijving

De juten mosselzakken die hij ooit voor zijn vader sjouwde kan Sergio Herman n¿g in zijn handen voelen snijden; de geur van die ruwe stof, volgezogen met mosselvocht ? over de drempel en naar de keuken ermee. Daarna kwam het ontbaarden en wassen, het snipperen van kilo?s ui, terwijl al die schelpjes slapend wachtten.



Hoewel Sergio ooit zwoer om in zijn eigen Oud Sluis*** nooit een mossel op de kaart te zetten, besloot hij zich in 2021 met de zwarte schelp te verzoenen, zoals we ons uiteindelijk allemaal met onze herkomst te verzoenen hebben. Samen met chef Syrco Bakker van restaurant Pure C opende hij in de zomer van dat jaar een pop-uprestaurant aan het strand van Zeebrugge. Moules Frites was een overweldigend succes, met als hoofdgerecht van het menu een grote pan mosselen in wittewijnsaus volgens Sergio?s familierecept.



In het kookboek Hommage vind je vijftig toegankelijke mosselrecepten, niet te missen bijgerechten en sauzen. De recepten neigen naar alle windstreken en zijn zowel klassiek als modern, maar bovenal typisch Sergio. Met prachtige fotografie en persoonlijke en cultureel-historische achtergrondverhalen.

Meer informatie

Pagina's
256 pagina's
Druk
1
Gewicht
984gram
Taal
Nederlands
Verschijningsdatum
september 2022
Uitgever
Nijgh & Van Ditmar
Verschijningsvorm
Hardback
NUR-code
440
Auteur
Sergio Herman
Formaat
259 x 205 x 28 mm
ISBN
9789038811420
Verschijningsjaar
2022
cookie

Deze website maakt gebruik van cookies

Door op "Alles Accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de navigatie op de site te verbeteren, het gebruik van de site te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie.

cookies-close