Het nieuw kookboek
Het voordeel van lokaal bestellen bij Stumpel
- Woon je in de omgeving? Dan bezorgen wij je bestelling zelf.
- Meer dan 140 jaar ervaring in boeken en kantoorartikelen.
- Vraag? Bel of mail ons! Of kom langs in één van onze winkels.
Beschrijving
Een kookboek, ook voor beginners
Een handboek voor de nieuwe tijd vol plantaardige, lokale en eerlijke gerechten
Een uniek cadeauboek om te inspireren!
Het Nieuwe Kookboek
Handboek voor een vegan-macro levensstijl
Lekkere ?leefstijlgeneeskunst?
Vol plantaardige gerechten
Snel klaar, evenwichtig en mooi ogend
Makkelijk te verkrijgen, lokale ingrediënten
Boeiende achtergrondinfo
200+ recepten, 20+ sausjes, feestgerechten, medicinale drankjes en veel meer
Snel gezonde en lekkere kost op tafel?
Balans maken en rust vinden?
Zoveel kookwijzen en eenvoudige recepten met pittige sausjes?
Dit handboek kan je niet missen!
Mieke Vervecken-Pieters is een chef-kok met e meer dan 50 jaar ervaring in de macrobiotische en veganistische keuken. Bekend om haar creatieve en kleurrijke gerechten die zelfs de verstokte vleeseter verleiden.
Om snel en gezond te koken moet je inzicht ontwikkelen in de vele kookstijlen.
Leer ?resten? te verwerken of voor verschillende maaltijden tegelijk te koken.
Fermenteren en drogen zijn natuurlijk bewaarmethodes die Mieke gebruikt.
Zij houdt van vers en lokaal geteelde groeten en fruit en gaat regelmatig ?wildplukken?.
Wat begon als een zoektocht in haar jeugd om de honger te bestrijden en haar gezondheid te verbeteren mondde uit in een heuse kookschool
Een handboek voor de nieuwe tijd vol plantaardige, lokale en eerlijke gerechten
Een uniek cadeauboek om te inspireren!
Het Nieuwe Kookboek
Handboek voor een vegan-macro levensstijl
Lekkere ?leefstijlgeneeskunst?
Vol plantaardige gerechten
Snel klaar, evenwichtig en mooi ogend
Makkelijk te verkrijgen, lokale ingrediënten
Boeiende achtergrondinfo
200+ recepten, 20+ sausjes, feestgerechten, medicinale drankjes en veel meer
Snel gezonde en lekkere kost op tafel?
Balans maken en rust vinden?
Zoveel kookwijzen en eenvoudige recepten met pittige sausjes?
Dit handboek kan je niet missen!
Mieke Vervecken-Pieters is een chef-kok met e meer dan 50 jaar ervaring in de macrobiotische en veganistische keuken. Bekend om haar creatieve en kleurrijke gerechten die zelfs de verstokte vleeseter verleiden.
Om snel en gezond te koken moet je inzicht ontwikkelen in de vele kookstijlen.
Leer ?resten? te verwerken of voor verschillende maaltijden tegelijk te koken.
Fermenteren en drogen zijn natuurlijk bewaarmethodes die Mieke gebruikt.
Zij houdt van vers en lokaal geteelde groeten en fruit en gaat regelmatig ?wildplukken?.
Wat begon als een zoektocht in haar jeugd om de honger te bestrijden en haar gezondheid te verbeteren mondde uit in een heuse kookschool
Meer informatie
ISBN | 9789463965477 |
---|---|
Auteur | Mieke Vervecken-Pieters |
Uitgever | Ecospirit |
Verschijningsdatum | februari 2020 |
Afmetingen | 306 x 217 x 36 mm |
Bindwijze | Hardback |
Taal | Nederlands |
Reviews
Schrijf uw eigen review