Wishlist icon
Cart icon
Winkelwagen

Het Kaasboek

De crème de la crème van de rauwmelkse wereldkazen

Frédéric Van Tricht
ISBN: 9789401479561
2022

39,99(incl. BTW)
Wishlist icon
Wishlist icon Favorietenlijst

Beschrijving

Kaas maken is een kunst, kaas proeven een genot. Kaasaffineur Frédéric Van Tricht en kaasmaker Giedo De Snijder gingen samen op zoek naar de beste rauwmelkse kazen. Het resultaat is een selectie duurzame top producten die op traditionele manier en met de hand bereid worden, vol respect voor het ambacht, de grondstoffen en de dieren. Want zo verkrijgen kwaliteitskazen van rauwe melk hun volle smaken, rijk aan diepgang en complexiteit.

Dit boek gaat over de mensen en de verhalen achter twintig internationale rauwmelkse kazen.
Met liefde voor het metier en het product.

Meer informatie

Druk
1
Taal
Nederlands
NUR-code
440
Gewicht
1473gram
Auteur
Frédéric Van Tricht
Formaat
294 x 233 x 25 mm
Verschijningsdatum
12-07-2022
Uitgever
Terra - Lannoo, Uitgeverij
Pagina's
288
ISBN
9789401479561
Verschijningsjaar
2022
cookie

Deze website maakt gebruik van cookies

Door op "Alles Accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de navigatie op de site te verbeteren, het gebruik van de site te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie.

cookies-close