Wishlist icon
Cart icon
Winkelwagen

Gerechten met Schotse whisky

Gekookt & Gestookt

Hans Offringa
ISBN: 9789493300972
2024

29,50(incl. BTW)
Wishlist icon
Wishlist icon Favorietenlijst

Het voordeel van lokaal bestellen bij Stumpel

Gratis verzending bij bestelling vanaf € 25,-Gratis verzending bij bestelling vanaf € 25,-
Uw bestelling graag thuis bezorgd? Wij bezorgen het tot aan de deur.Uw bestelling graag thuis bezorgd? Wij bezorgen het tot aan de deur.
Meer dan 140 jaar ervaring in boeken en kantoorartikelen.Meer dan 140 jaar ervaring in boeken en kantoorartikelen.
Vraag? Bel of mail ons! Of kom langs in één van onze winkels.Vraag? Bel of mail ons! Of kom langs in één van onze winkels.

Beschrijving

Een fraai vormgegeven boek van twee whiskykenners ? de een kookt ermee, de ander schrijft erover. Chef Stef Roesbeke, eigenaar van het in whiskykringen welbekende restaurant De Cluysenaer in Kluizen bij Gent, creëerde 40 gerechten bij 40 Schotse whisky?s die hij samen met whiskyauteur par excellence Hans Offringa heeft uitgekozen. Beide heren werden zoals gewoonlijk bijgestaan door hun muzes Krien en Becky.

Vis, vlees, vegetarisch, voor elk wat wils en zo is het ook met de gekozen whisky?s. Allerlei smaakvarianten, van zacht en vriendelijk bloemig tot vol-fruitig en rokerig trekken op de pagina?s voorbij, compleet met proefnotities van The Whisky Couple.

Chef Stef zorgt voor de verbinding tussen gerecht en dram. Hans voor de presentatie van de producenten. De recepten zijn relatief eenvoudig gehouden en de bereidingswijze is geschikt voor de keuken thuis. De fotografie laat niet alleen de creaties van Stef fraai tot hun recht komen, maar ook de distilleerderijen en het Schotse landschap.

Kortom: Het smakelijke resultaat van eendrachtig samenwerken tussen een Vlaming en een Fries: Stoer & Smakelijk, ofwel Gekookt & Gestookt ! Een boek dat bij geen enkele whisky liefhebber mag ontbreken

Hans Offringa schrijft al ruim 30 jaar over whisky. Ruim 25 boeken en vele publicaties in magazines en kranten in Europa en de USA. Hij is Honorary Ambassador of the Scotch Malt Whisky Society. Stef Roesbeke opende in 2000 zijn Restaurant De Cluysenaer samen met echtgenote Krien, waar inmiddels bijna 3.000 verschillende flessen whisky te vinden zijn. Schotland heeft voor hem geen geheimen meer.

Meer informatie

Druk
1
Gewicht
932gram
Taal
Nederlands
NUR-code
441
Auteur
Hans Offringa
Uitgever
Edicola Culinair
Verschijningsdatum
19-07-2024
Pagina's
192
Formaat
266 x 213 x 22 mm
Verschijningsjaar
2024
ISBN
9789493300972
cookie

Deze website maakt gebruik van cookies

Door op "Alles Accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de navigatie op de site te verbeteren, het gebruik van de site te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie.

cookies-close