Selecteer een bestaande wenslijst

Lezing Tamara de Weijer bij Stumpel Hoorn (Grote Noord)

Lezing / Signeersessie

Donderdag 21 februari komt Tamara de Weijer naar Stumpel op het Grote Noord in Hoorn. Als onafhankelijk huisarts heeft zij veel onderzoek gedaan naar de effecten van voeding op (chronische) aandoeningen, zoals diabetes type 2 en hoge bloeddruk. En zij helpt in haar eigen praktijk veel patiënten gezonder en fitter te worden door goed te kijken naar het voedingspatroon en hun leefstijl. Geen pillen maar paprika is haar motto geworden. Tamara zal een presentatie geven, vervolgens vragen uit het publiek beantwoorden en haar boek signeren. Graag reserveren d.m.v. een mail naar boekengn@stumpel.nl (bij minder dan 25 aanmeldingen, gaat de lezing helaas niet door, houd deze pagina in de gaten).

Details:

Grote Noord 81-83
Donderdag 21 februari
19:30 uur

Eet beter in 28 dagen met huisarts Tamara de Weijer

In Eet beter onderstreept huisarts Tamara de Weijer het belang van gezond eten, beweging en ontspanning. Het effect van een goede leefstijl op onze gezondheid is groot en iedereen kan hiermee aan de slag. Geen pillen, maar paprika dus!

Dat mensen met overgewicht baat hebben bij een bepaald dieet weten de meesten van ons wel. Maar ook veel andere chronische aandoeningen, zoals bijvoorbeeld diabetes type 2, kunnen ingeperkt worden met een gezonde leefstijl. In veel gevallen kan medicijngebruik omlaag of zelfs helemaal achterwege gelaten worden. Dat is mooi, maar de vraag 'Wat is gezond?' lijkt met al die tegenstrijdige diëten wel lastig te beantwoorden. Huisarts Tamara de Weijer laat zien dat het toch simpel kan zijn: met de focus op groenten en fruit en een beperking van koolhydraten begin je goed op de weg naar beter.

Boordevol toepasbare informatie voor elke dag, en vooral heel veel snelle, makkelijke en lekkere recepten en weekmenu's. Een onmisbare tool voor alle Nederlanders, zeker ook voor artsen en zorgprofessionals.

Tamara de Weijer