
Eten tot het op is
s Wereld meest zeldzame voedsel
Dan Saladino
ISBN: 9789464562385
2024
€ 34,99(incl. BTW)
Het voordeel van lokaal bestellen bij Stumpel
Beschrijving
Van een kleine karmozijn peer in het westen van Engeland tot pistachenoten uit Syrië of een blaarkopkoe in Nederland, er zijn duizenden voedingsmiddelen die voor altijd verloren dreigen te gaan. Dan Saladino reist de wereld rond om hun verhalen te onthullen en ontmoet pionierende boeren, wetenschappers, koks, producenten en inheemse gemeenschappen die voedseltradities verdedigen en vechten voor verandering.
Eten tot het op is gaat over het behoud van gastronomisch erfgoed, over de crisis waarmee onze planeet vandaag de dag wordt geconfronteerd, en waarom het terugwinnen van een diverse eetcultuur van vitaal belang is voor onze toekomst.
Eten tot het op is gaat over het behoud van gastronomisch erfgoed, over de crisis waarmee onze planeet vandaag de dag wordt geconfronteerd, en waarom het terugwinnen van een diverse eetcultuur van vitaal belang is voor onze toekomst.
Meer informatie
Druk
1
Gewicht
948gram
Taal
Nederlands
Verschijningsvorm
Hardback
Uitgever
Mazirel Pers
Verschijningsdatum
20-02-2024
Auteur
Dan Saladino
Formaat
242 x 167 x 36 mm
Verschijningsjaar
2024
ISBN
9789464562385
