Selecteer een verlanglijst

bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier

Stumpel.nl
Contact
Winkelwagen

Alles voor uw Dymo labelwriter

Kantoorartikelen banner

 

Alles voor uw Dymo

In ons uitgebreide assortiment kantoorartikelen vindt u alles wat u nodig heeft voor uw Dymo. Grofweg kunnen de producten van Dymo worden onderverdeeld in 3 hoofdcategorieën, namelijk:

Dymo etiketten

Dymo labels

Dymo labelwriters

Neem vooral eens een kijkje in onze grote collectie Dymo artikelen en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen. Bestelt u voor 17:00 uur? Dan heeft u vaak de volgende dag de producten al in huis. 

Dymo labels & Dymo etiketten

Labels en etiketten van Dymo zijn er in veel verschillende soorten en maten en worden door bedrijven in verschillende toepassingen gebruikt. De labels van Dymo worden bijvoorbeeld gebruikt om producten of dossiers te markeren. Terwijl de etiketten van Dymo vaak worden gebruikt voor het printen van barcodes of verzendadressen.

Dymo labelwriters

Een labelprinter is in veel situaties een handige oplossing om overzicht en structuur aan te brengen binnen uw bedrijf. Denk bijvoorbeeld aan het labellen van documenten terwijl u aan het archiveren bent. Maar labelwriters zijn ook ideaal voor het printen van verzendetiketten of barcodes. Labelprinters zijn er in veel verschillende soorten en de mogelijkheden zijn vaak enorm. De LW450 labelwriter van Dymo is op dit moment een veel gebruikte labelprinter door bedrijven. Deze labelprinter maakt het mogelijk om met 1 druk op de knop labels te printen vanuit populaire programma’s als Microsoft word, Excel en Outlook. Met de slimme software op de labelprinter drukt u tot 51 etiketten per minuut af. Ook het afdrukken via een mobiel is mogelijk met dit apparaat.

Welke labels of etiketten passen in mijn Dymo labelwriter?

Het is belangrijk om de juiste etiketten en labels te gebruiken voor uw labelwriter. Om het u gemakkelijk te maken staat er bij de productbeschrijving voor welk apparaat de etiketten of labels geschikt zijn. U kunt de omschrijving vinden door op het gewenste product te klikken. Als u vervolgens naar beneden navigeert ziet u voor welke labelprinter dit product geschikt is. Heeft u vragen? of kunt u iets niet vinden? Neem gerust contact met ons op, want wij helpen u graag.