Droom op wielen

Paperback
ISBN
9789493095861

Zijn hele leven droomt Rob Kamphues ervanom formule 1-coureur te worden. Hij doetmeerdere pogingen om dat doel te bereiken,soms met opmerkelijke afloop.Zo belandt hij in de opwarmronde vaneen belangrijke race met zijn raceauto ineen betonnen muur, en laat hij zich op zijnzestigste overhalen om alsnog zijn debuutte maken tussen de jonge profs op LeMans. Zijn baan bij ZiggoSport brengt hemuiteindelijkbij de formule 1, zij het niet alscoureur maar als presentator. Met oud-coureurs Robert Doornbos en Tim en Tom Coronel beleeft hij bijzondere avonturen achter de schermen.Droom op wielen is een verzameling verhalen vanaf zijn eerste bezoek aan het circuit vanZandvoort tot zijn allereerste test in een formule 1-wagen.Sommige verhalen zijn eerder gepubliceerdin Volgas Magazine, Formule 1 Magazine en zijn boek Inhaalrace. Rob Kamphuesis schrijver van fictie en non-fictie, en tv-presentator. Droom op wielenis zijn zesde boek. Via de QR-code zie je de foto’s die bij de verhalen horen.

Levertijd 1-2 werkdagen
  • Gratis verzending vanaf € 20,-
€ 21,49 € 19,72
Het voordeel van lokaal bestellen bij Stumpel
  • Woon je in de omgeving? Dan bezorgen wij je bestelling zelf.
  • Meer dan 140 jaar ervaring in boeken en kantoorartikelen.
  • Vraag? Bel of mail ons! Of kom langs in één van onze winkels.
Beschrijving
Zijn hele leven droomt Rob Kamphues ervanom formule 1-coureur te worden. Hij doetmeerdere pogingen om dat doel te bereiken,soms met opmerkelijke afloop.Zo belandt hij in de opwarmronde vaneen belangrijke race met zijn raceauto ineen betonnen muur, en laat hij zich op zijnzestigste overhalen om alsnog zijn debuutte maken tussen de jonge profs op LeMans. Zijn baan bij ZiggoSport brengt hemuiteindelijkbij de formule 1, zij het niet alscoureur maar als presentator. Met oud-coureurs Robert Doornbos en Tim en Tom Coronel beleeft hij bijzondere avonturen achter de schermen.Droom op wielen is een verzameling verhalen vanaf zijn eerste bezoek aan het circuit vanZandvoort tot zijn allereerste test in een formule 1-wagen.Sommige verhalen zijn eerder gepubliceerdin Volgas Magazine, Formule 1 Magazine en zijn boek Inhaalrace.

Rob Kamphuesis schrijver van fictie en non-fictie, en tv-presentator. Droom op wielenis zijn zesde boek. Via de QR-code zie je de foto?s die bij de verhalen horen.
Meer informatie
Meer informatie
ISBN 9789493095861
Auteur Rob Kamphues
Uitgever Uitgeverij Brandt
Verschijningsdatum juni 2022
Afmetingen 215 x 136 x 24 mm
Bindwijze Paperback
Taal Nederlands
Filiaal voorraad Almere, Alkmaar, Bolsward, Heemskerk, Heerhugowaard, Hoorn (Grote Noord), Krommenie, Medemblik, Purmerend, Wieringerwerf, Workum
Reviews
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Droom op wielen
Uw waardering