Wishlist icon
Cart icon
Winkelwagen
De kunst van het koken

De kunst van het koken

hoogtepunten uit de klassiek Franse keuken - alle technieken en bereidingswijzen

Julia Child
ISBN: 9789021558677
2014

Voor 15:00 uur besteld, de volgende werkdag geleverd.

45,00(incl. BTW)
Wishlist icon
Wishlist icon Favorietenlijst

Het voordeel van lokaal bestellen bij Stumpel

Gratis verzending bij bestelling vanaf € 25,-Gratis verzending bij bestelling vanaf € 25,-
Uw bestelling graag thuis bezorgd? Wij bezorgen het tot aan de deur.Uw bestelling graag thuis bezorgd? Wij bezorgen het tot aan de deur.
Meer dan 140 jaar ervaring in boeken en kantoorartikelen.Meer dan 140 jaar ervaring in boeken en kantoorartikelen.
Vraag? Bel of mail ons! Of kom langs in één van onze winkels.Vraag? Bel of mail ons! Of kom langs in één van onze winkels.

Beschrijving

De kunst van het koken is het meesterwerk van Julia Child over de klassieke Franse keuken. In geen ander kookboek wordt de receptuur zo duidelijk beschreven en is zo'n rijkdom aan ervaring en productinformatie verwerkt In dit bekendste kookboek van Julia Child is er ook veel aandacht voor de basistechnieken. Dit maakt De kunst voor het koken, zelfs een halve eeuw na het verschijnen van de eerste

Meer informatie

Pagina's
960 pagina's
Druk
17
Taal
Nederlands
Verschijningsdatum
oktober 2014
Uitgever
Kosmos Uitgevers
Verschijningsvorm
Hardback
NUR-code
440
Gewicht
2332gram
Auteur
Julia Child
Formaat
268 x 204 x 61 mm
ISBN
9789021558677
Verschijningsjaar
2014
cookie

Deze website maakt gebruik van cookies

Door op "Alles Accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de navigatie op de site te verbeteren, het gebruik van de site te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie.

cookies-close