Wishlist icon
Cart icon
Winkelwagen
De kunst van de Italiaanse keuken

De kunst van de Italiaanse keuken

Massimo Bottura
ISBN: 9789089896155
2017

55,00(incl. BTW)
Wishlist icon
Wishlist icon Favorietenlijst

Beschrijving

Massimo Bottura: de ambassadeur van de nieuwe generatie moderne Italiaanse chefs Osteria Francescana is het beroemdste restaurant in Italië. In dit restaurant krijgt de chefkok Massimo Bottura inspiratie van moderne kunst voor de meest innovatieve gerechten die spelen met de culinaire traditie van Italië. Met deze aanpak verkreeg hij drie Michelin-sterren en is zijn Osteria nummer drie op de lijst van 50 Beste Restaurants. Dit boek is een ontdekkingsreis en een eerbetoon aan Bottura\'s 25-jarige carrière als sterrenchef van zijn restaurant in Modena. Verdeeld over vier hoofdstukken, worden de inspirerende gerechten, de ingrediënten en technieken beschreven. Zijn filosofie, inspiratiebronnen en technieken worden prachtig verwoord en uitgebeeld. Stefano Graziani en Carlo Benvenuto verzorgden de schitterende fotografie. Bottura\'s werk is zo verrassend dat de Engelsen lachend zeggen: Never Trust a Skinny Italian Chef. Wij noemen het de meester die van koken kunst maakt en zich laat inspireren door zijn omgeving en de kunst.

Meer informatie

Druk
1
Taal
Nederlands
NUR-code
442
Gewicht
1959gram
Auteur
Massimo Bottura
Formaat
300 x 222 x 31 mm
Uitgever
Terra - Lannoo, Uitgeverij
Verschijningsdatum
13-07-2017
Pagina's
306
ISBN
9789089896155
Verschijningsjaar
2017
cookie

Deze website maakt gebruik van cookies

Door op "Alles Accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de navigatie op de site te verbeteren, het gebruik van de site te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie.

cookies-close