Wishlist icon
Cart icon
Winkelwagen
De geuren van de wereld

De geuren van de wereld

Het ultieme handboek voor alles wat we kunnen ruiken

Harold McGee
ISBN: 9789046824603
2021

Voor 15:00 uur besteld, de volgende werkdag geleverd.

24,99(incl. BTW)
Wishlist icon
Wishlist icon Favorietenlijst

Het voordeel van lokaal bestellen bij Stumpel

Gratis verzending bij bestelling vanaf € 25,-Gratis verzending bij bestelling vanaf € 25,-
Uw bestelling graag thuis bezorgd? Wij bezorgen het tot aan de deur.Uw bestelling graag thuis bezorgd? Wij bezorgen het tot aan de deur.
Meer dan 140 jaar ervaring in boeken en kantoorartikelen.Meer dan 140 jaar ervaring in boeken en kantoorartikelen.
Vraag? Bel of mail ons! Of kom langs in één van onze winkels.Vraag? Bel of mail ons! Of kom langs in één van onze winkels.

Beschrijving

Ondergrondse truffels die met de hulp van eencelligen de geuren produceren die varkens en honden lokken om de truffels op te graven. Rauwe oesters die aan komkommer doen denken. De huid die soms metalig ruikt.
Harold McGee begint zijn verbazingwekkende reis door de wereld van geuren met de oorsprong van vluchtige moleculen in de interstellaire ruimte, om te vervolgen met de geuren van de lucht en de oceanen, het bos en de stad, om uit te komen bij de geuren van drank en voedsel.
Op basis van de nieuwste biologische en scheikundige inzichten, verweven met persoonlijke observaties, laat Harold McGee zien hoe ons reukvermogen de kracht heeft om onzichtbare kanten van ons leven bloot te leggen. Welkom in de wondere osmokosmos van Harold McGee.


De pers over Over eten & koken:
'McGee is heel duidelijk en to the point. Hét naslagwerk voor heel veel chef-koks.' Yotam Ottolenghi

'Ik adviseer dit boek aan iedereen die de geheimen van de keuken wil ontraadselen.' Johannes van Dam

'Een goudmijn aan informatie over elk ingrediënt en elk kookproces, met het antwoord op alle vragen die je maar ooit over eten zou kunnen hebben. Ik beschouw het als een van de belangrijkste culinaire boeken ooit geschreven.' Jamie Oliver

'Een onmisbare bron van informatie.' NRC Handelsblad

'McGee veranderde fundamenteel onze kennis over eten.' The Guardian

Meer informatie

Druk
1
Taal
Nederlands
Uitgever
Nieuw Amsterdam
Verschijningsvorm
Hardback
NUR-code
600
Pagina's
624 pagina's
Verschijningsdatum
maart 2021
Gewicht
1327gram
Formaat
246 x 171 x 45 mm
Auteur
Harold McGee
ISBN
9789046824603
Verschijningsjaar
2021
cookie

Deze website maakt gebruik van cookies

Door op "Alles Accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de navigatie op de site te verbeteren, het gebruik van de site te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie.

cookies-close