Chez Bijdendijk

Hardback
ISBN
9789038814711
Levertijd 1-2 werkdagen
  • Gratis verzending vanaf € 20,-
€ 34,99 € 32,10
Het voordeel van lokaal bestellen bij Stumpel
  • Woon je in de omgeving? Dan bezorgen wij je bestelling zelf.
  • Meer dan 140 jaar ervaring in boeken en kantoorartikelen.
  • Vraag? Bel of mail ons! Of kom langs in één van onze winkels.
Beschrijving

De Franse keuken wordt gezien als de moeder van vele keukens. De Franse gastronomie ? met beroemde chef-koks als Auguste Escoffier, Paul Bocuse en Alain Ducasse ? inspireerde wereldwijd talloze chefs. Zo ook Joris Bijdendijk. Tijdens zijn koksopleiding, stages in Frankrijk en van zijn Franse vrouw Elsa leerde hij alles over de klassieke Franse bereidingen. Pocheren, blancheren, flamberen; de Franse keuken spreekt een universele taal. En als je die basistechnieken eenmaal beheerst, dan kun je volgens Joris uit elk ingrediënt het beste halen en eindeloos variëren.


In dit boek deelt hij zeventig van zijn favoriete Franse recepten die hij regelmatig in huize Bijdendijk kookt; van brood en patisserie tot pasteien, stoofschotels, salades, vinaigrettes en sauzen. De gerechten zijn gebaseerd op de klassiekers, maar uiteraard geeft Joris er zijn eigen moderne draai aan. In elk recept maakt de thuiskok kennis met Franse technieken en ingrediënten. Daarmee wordt een goede basis gelegd om zelf de lekkerste boeuf bourguignon, cassoulet, bourride, cannelés en vele andere specialiteiten te kunnen maken.

Meer informatie
Meer informatie
ISBN 9789038814711
Auteur Joris Bijdendijk
Uitgever Nijgh & Van Ditmar
Verschijningsdatum maart 2024
Afmetingen 287 x 228 x 30 mm
Bindwijze Hardback
Taal Nederlands
Filiaal voorraad Almere, Alkmaar, Bolsward, Enkhuizen, Heemskerk, Heerhugowaard, Hoorn (Grote Noord), Hoorn (Huesmolen), Krommenie, Medemblik, Purmerend, Wieringerwerf, Workum
Reviews
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Chez Bijdendijk
Uw waardering