Bordopmaak in zeven lessen

Hardback
ISBN
9789464711578
Levertijd 1-2 werkdagen
  • Gratis verzending vanaf € 20,-
€ 24,90 € 22,84
Het voordeel van lokaal bestellen bij Stumpel
  • Woon je in de omgeving? Dan bezorgen wij je bestelling zelf.
  • Meer dan 140 jaar ervaring in boeken en kantoorartikelen.
  • Vraag? Bel of mail ons! Of kom langs in één van onze winkels.
Beschrijving
Waarom is een mooi gepresenteerd bord zo belangrijk? Omdat we allemaal met onze ?ogen? eten. Als er een prachtig opgemaakt bord op tafel komt waar de hoofdcomponent als het ware op een troon zit, de garnituren ondersteunend werken, en kleur en geur een feestje voor de zintuigen zijn ? dan weten we nog voor we ook maar geproefd hebben zeker dat dit lekker is.

Wil je ook leren hoe je een bord perfect opmaakt? In zeven lessen en twintig wetten leer je alles over soorten borden, spuittechniek, portiegroottes, sausjes, schuimpjes en poedertjes ? Maar ook over de interactie tussen visuele en smaaktechnische aspecten als smaak en smaakbalans, textuur en kleur. De vele foto?s tonen hoe het niet moet, maar ook hoe je wél kan scoren. En je kunt zelf oefenen met behulp van de lekkere recepten in dit boek. Bordopmaak in zeven lessen is daarmee een lees-, leer- en oefenboek.

Jan Boeren werd in 2011 geïntroduceerd in de wonderlijke wereld van de amateurkoks. Tegenwoordig mag hij zich Maître de Cuisine noemen. In 2016 richtte hij Le Cuisinier op, een kennisplatform voor amateurkoks waar hij Bordopmaak in zeven lessen ook als digitale cursus aanbiedt.
Meer informatie
Meer informatie
ISBN 9789464711578
Auteur Jan Boeren
Uitgever Sterck & De Vreese
Verschijningsdatum november 2023
Afmetingen 247 x 178 x 18 mm
Bindwijze Hardback
Taal Nederlands
Filiaal voorraad Hoorn (Grote Noord)
Reviews
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Bordopmaak in zeven lessen
Uw waardering
Meer boeken van deze auteur