Balletrecepten
De ingrediënten van de klassieke ballettechniek
Maricelle Peeters
ISBN: 9789082870107
2018
Voor 15:00 uur besteld, de volgende werkdag geleverd.
€ 35,00(incl. BTW)
Beschrijving
Met een flinke scheut houding, 500 gram spierspanning, 4 eetlepels uitdraai, 2 theelepels gewichtsverplaatsing, een teentje placering en een snufje verlenging bevat dit boek alle ingrediënten van de klassieke ballettechniek.
Een doeboek waarin je vanaf de allereerste les wordt betrokken door zelf iedere beweging te voelen en te beleven. Geen kant-en-klare maaltijden, maar keukenkastjes vol met ingrediënten die je nodig hebt om de beste balletrecepten te kunnen bereiden en uit te voeren. Zodra je de ingrediënten uit deel 1 van dit boek beheerst en begrijpt, ga je in deel 2 ontdekken hoe je dit kunt toepassen in de beginselen van de klassieke ballettechniek. Zodra je dit ?geheim? hebt ontdekt, zul je in staat zijn om jouw ballettechniek keer op keer te verbeteren en heel veel plezier en voldoening beleven aan deze oneindige ontdekkingsreis!
?Dit boek heeft alle ingrediënten die je nodig hebt als je begint met ballet. Balletrecepten legt de klassieke ballettechniek op een duidelijke, leuke en beeldende manier uit, En de metaforen die in dit boek worden gebruikt zullen de lezers nog jaren bij blijven.? Ernst Meisner artistiek coördinator van de Junior Company van Het Nationale Ballet
Een doeboek waarin je vanaf de allereerste les wordt betrokken door zelf iedere beweging te voelen en te beleven. Geen kant-en-klare maaltijden, maar keukenkastjes vol met ingrediënten die je nodig hebt om de beste balletrecepten te kunnen bereiden en uit te voeren. Zodra je de ingrediënten uit deel 1 van dit boek beheerst en begrijpt, ga je in deel 2 ontdekken hoe je dit kunt toepassen in de beginselen van de klassieke ballettechniek. Zodra je dit ?geheim? hebt ontdekt, zul je in staat zijn om jouw ballettechniek keer op keer te verbeteren en heel veel plezier en voldoening beleven aan deze oneindige ontdekkingsreis!
?Dit boek heeft alle ingrediënten die je nodig hebt als je begint met ballet. Balletrecepten legt de klassieke ballettechniek op een duidelijke, leuke en beeldende manier uit, En de metaforen die in dit boek worden gebruikt zullen de lezers nog jaren bij blijven.? Ernst Meisner artistiek coördinator van de Junior Company van Het Nationale Ballet
Meer informatie
Pagina's
160 pagina's
Auteur
Maricelle Peeters
Formaat
302 x 218 x 18 mm
Druk
1
Gewicht
864gram
Taal
Nederlands
Verschijningsdatum
oktober 2018
Uitgever
Balletstudio Le Rêve
Verschijningsvorm
Hardback
NUR-code
675
Gewicht
848gram
Formaat
302 x 217 x 18 mm
Verschijningsdatum
30-10-2018
ISBN
9789082870107
Verschijningsjaar
2018
