Selecteer een bestaande wenslijst

Touchscreen monitoren

Touchscreen monitor

AV-oplossingen

Enkele jaren geleden was een beamer of projector nog veel voordeliger dan een grote (touch) monitor in de vergaderruimte. Tegenwoordig zijn touchschermen zeer betaalbaar geworden, waardoor u professioneel uw presentatie kunt geven aan collega's. Wij helpen u graag met het kiezen van de juiste monitor en accessoires en zorgen voor vakkundige installatie terplaastse. Tip: het is zelfs niet meer nodig om uw laptop met de monitor te verbinden middels een kabel, dit kan draadloos met een USB-dongel. Neem contact op voor meer informatie.

Touchscreen monitor voor vergaderingen en presentaties

Vergaderen en presenteren met een touchscreen monitor is niet alleen leuk maar ook nog eens efficiënt en inspirerend. Zo maakt u gemakkelijk aantekeningen direct op het scherm met uw handen of met een digitale pen. Maak u presentatie interactief door video's en geluiden af te spelen op het touchscreen monitor. Zonder enige moeite surft u op internet of kunt u bestanden uit uw mailbox laten zien op het scherm. U leest het... de mogelijkheden zijn eindeloos. Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op.

Vergaderen met touchscreen monitor

Touchscreen voor het onderwijs

Het gebruik van touchscreens in het onderwijs wordt steeds populairder. Dit is niet verrassend want de mogelijkheden met een touchscreen monitor zijn eindeloos. Maak de lessen interactief door video's af te spelen en maak u aantekeningen duidelijker door met verschillende kleuren te werken. Vervolgens stuurt u de gemaakte aantekeingen eenvoudig door via mail of slaat u deze op voor de volgende keer. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Touchscreen monitor school