Aan tafel met Charles Dickens
Het voordeel van lokaal bestellen bij Stumpel
- Woon je in de omgeving? Dan bezorgen wij je bestelling zelf.
- Meer dan 140 jaar ervaring in boeken en kantoorartikelen.
- Vraag? Bel of mail ons! Of kom langs in één van onze winkels.
Beschrijving
Josephine van My inner Victorian maakte een heerlijk boek over eten en koken in de 19e eeuw, met Charles Dickens als uitgangspunt. Vijfentwintig recepten - van 'Ruth Pinch's Beef Steak Pudding' tot Victoria sponge cake - om zelf te maken. Met informatie over historisch koken bij je thuis, dineren in de 19e eeuw en een blik in de Victoriaanse keuken.
Het boek behandelt soepen, vleesgerechten, groenten en aardappels, en desserts - waarbij de epische Christmas Pudding uiteraard niet ontbreekt. Het boek wordt geïllustreerd met prachtige foto's van gerechten en afbeeldingen uit de tijd van Charles Dickens.
Het boek behandelt soepen, vleesgerechten, groenten en aardappels, en desserts - waarbij de epische Christmas Pudding uiteraard niet ontbreekt. Het boek wordt geïllustreerd met prachtige foto's van gerechten en afbeeldingen uit de tijd van Charles Dickens.
Meer informatie
ISBN | 9789492821096 |
---|---|
Auteur | Josephine van My inner Victorian |
Uitgever | Het Zwarte Schaap |
Verschijningsdatum | september 2019 |
Afmetingen | 186 x 120 x 15 mm |
Bindwijze | Hardback |
Taal | Nederlands |
Filiaal voorraad | Krommenie |
Reviews
Schrijf uw eigen review