Wishlist icon
Cart icon
Winkelwagen

500 nederlandse gerechten

Van hartige stoofschotels en lichte snacks tot heerlijke taarten en gekruide koekjes, er is voor elk wat wils.

Nicole Holten
ISBN: 9789048320219
2022

Voor 15:00 uur besteld, de volgende werkdag geleverd.

10,99(incl. BTW)
Wishlist icon
Wishlist icon Favorietenlijst

Het voordeel van lokaal bestellen bij Stumpel

Gratis verzending bij bestelling vanaf € 25,-Gratis verzending bij bestelling vanaf € 25,-
Uw bestelling graag thuis bezorgd? Wij bezorgen het tot aan de deur.Uw bestelling graag thuis bezorgd? Wij bezorgen het tot aan de deur.
Meer dan 140 jaar ervaring in boeken en kantoorartikelen.Meer dan 140 jaar ervaring in boeken en kantoorartikelen.
Vraag? Bel of mail ons! Of kom langs in één van onze winkels.Vraag? Bel of mail ons! Of kom langs in één van onze winkels.

Beschrijving

Ontdek een verscheidenheid aan Nederlandse recepten die het culinaire erfgoed van het land, het uitstekende assortiment van de producten en de vaardigheden van de chef-koks en thuiskoks vieren. Van hartige stoofschotels en lichte snacks tot heerlijke taarten en gekruide koekjes, er is voor elk wat wils.

Combineer andijvie, appels, boerenkool of zuurkool met aardappelen tot een heerlijke stamppot, of probeer eens een jagersstoofpotje, gestoofd rundvlees met kruidnagel of nasi goreng. Als toetje een Limburgse abrikozentaart, romige bavarois of vanillevla. Vier Koningsdag met een millefeuille met sinaasappelglazuur, kerst met ontbijtbrood en kransvormige koekjes, of kijk uit naar de komst van Sinterklaas met een traditionele fudge of een amandelgebak. Er zijn gerechten voor elke smaak en eetlust, of je nu een snelle uitsmijter (gebakken eieren op brood), lichte garnalencocktail, klassieke erwtensoep of zelf stroopwafels wilt maken.

Na het verschijnen van zoveel verschillende titels in de populaire 500-serie kon een editie met Nederlandse recepten natuurlijk niet uitblijven. En voor alle toeristen die enthousiast zijn geworden van de Nederlandse stroopwafels, appeltaart en stamppot verschijnt er tegelijkertijd een Engelse editie: 500 dutch recipes, ISBN: 9789048320226.


Nicole Holten is geboren en getogen in een Nederlands-Indonesisch gezin in de provincie Limburg, waar ze al op zeer jonge leeftijd de interesse ontwikkelde in koken en bakken. Ze studeerde af in Hospitality and Tourism Management in Barcelona, Spanje, en behaalde haar ProChef-certificering aan de Culinary Institute of America in New York. Nicole woont nu in de Verenigde Staten, waar ze heeft gereisd en diende als culinair adviseur voor verschillende chef-koks en Culinary Arts aan een plaatselijke universiteit leerde voor bijna zeven jaar. Nicole is ook een Master Gardener en een Master Food Preserver en bezit een kleine cottage food-bedrijf gespecialiseerd in traditioneel Nederlandse voedingsmiddelen.
Nicole deelt recepten, culinaire tradities en voedsel gerelateerd nieuws uit haar thuisland op haar website The Dutch Table. Dit is haar eerste kookboek.

Meer informatie

Pagina's
288 pagina's
Formaat
157 x 157 x 28 mm
Druk
1
Gewicht
558gram
Taal
Nederlands
Verschijningsdatum
november 2022
Uitgever
Veltman Uitgevers B.V.
Verschijningsvorm
Hardback
NUR-code
442
Reeks
500-serie
Auteur
Nicole Holten
ISBN
9789048320219
Verschijningsjaar
2022
cookie

Deze website maakt gebruik van cookies

Door op "Alles Accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de navigatie op de site te verbeteren, het gebruik van de site te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie.

cookies-close