Please select a wishlist
?>
Contact
Winkelwagen

Stumpel Zakelijk


Kantoorinrichting Stumpelvertegenwoordigers stumpelContact Stumpel

 

Het voordeel van Stumpel zakelijk

Bij Stumpel bent u aan het juiste adres voor alles voor uw kantoor. Waarom? Wij hebben vaste lage prijzen, het grootste assortiment en u heeft persoonlijk uw eigen accountmanager! Daarnaast ontzorgen wij graag en hebben wij de westfriese nuchterheid. Met al meer dan 135 jaar ervaring kunt u erop vertrouwen dat wij met betrekking tot uw kantoor, van kopieerpapier tot printeronderhoud en van projectinrichting tot en met kantinebenodigdheden, u volledig van dienst kunnen zijn.

Team

Stumpel Office Products

Kantoorartikelen, papier, apparatuur en kantineartikelen. Stumpel biedt het meest uitgebreide assortiment. Niet alleen voor het kantoor, maar ook voor uw kantine. Van paperclip tot koffie en toiletpapier. De bijzondere complete leveringen met eigen vervoer, hoge servicegraad van een speciaal aan u toegekende accountmanager en het meest uitgebreide assortiment van Nederland zorgen ervoor dat u bij Stumpel aan het juiste adres bent. Een vertrouwde en transparante partner met één contactpunt.
ictenprinting

Stumpel ICT & Printing

Door de jarenlange ervaring en deskundigheid, kunt u ook bij Stumpel terecht voor printing, paperworkflow, documentmanagement, automatisering en ICT-oplossingen. Wij laten u graag zien wat er mogelijk is op het gebied van digitalisering. Het ‘nieuwe printen’ gaat verder dan enkel een factuur inscannen. Zoekt u een business-notebook met specifieke software of een desktop die volledig is ingericht met uw wensen? Wij regelen het voor u.


Team

Stumpel Design
 

Het ontwikkelen én bedenken van innovatieve oplossingen op het gebied van kantoor- en projectinrichting is allemaal realiseerbaar bij Stumpel Design. Vanuit het eigen belevingskantoor in Zwaag geven wij u een kleine impressie wat er met uw kantoor mogelijk is. Met behulp van specialisten, als een styliste, kleuradviseur, interieurarchitect en meubeldesigner ontwerpen wij een werkplekomgeving die volledig aansluit aan uw wens. Bij Stumpel Design gaan we voor de combinatie van ‘beleving, sfeer en functionaliteit’. Alles is mogelijk bij Stumpel Design, voor elk mogelijk budget.

Team

Boekhandel Stumpel

Bij Stumpel krijgt u advies van dé kenners op het gebied van boeken. De hoge servicegraad die Stumpel aan zijn klanten biedt, zorgt ervoor dat Stumpel met acht boekhandels de meest bekende boekhandelsketen is in Noord-Holland. Naast boeken en (luxe) kantoorartikelen biedt Stumpel het meest uitgebreide assortiment schoolspullen van Nederland. Ook de opkomende eBooks zijn bij ons volop verkrijgbaar. Steeds meer boeken zijn nu ook digitaal te leveren. Vanuit huis of kantoor kunt u 24/7 terecht op onze webshop en de meeste artikelen zijn binnen 24 uur binnen!