Cocina Nikkei
Katinka Lansink Dodero
ISBN: 9789021036267
2023
Voor 15:00 uur besteld, de volgende werkdag geleverd.
€ 29,99(incl. BTW)
Het voordeel van lokaal bestellen bij Stumpel
Beschrijving
De Peruaans-Japanse fusionkeuken, cocina Nikkei, vol visgerechten en heerlijke salsa?s is dé culinaire highlight van de grote wereldsteden. Nikkei-restaurants schieten als paddenstoelen uit de grond ? en niet zonder reden. Katinka Lansink Dodero dook in de rijke gastronomie en geschiedenis van deze keuken. Japanse immigranten brachten hun gerechten en kooktechnieken mee en bereidden deze met beschikbare ingrediënten, wat tot heerlijke nieuwe smaken leidde. Denk aan gerechten om bij te watertanden als ceviches, tapioca met coquille, tiradito, maki acevichado, pulpo al olivo, salsa?s en natuurlijk pisco sour.
Katinka verzamelde en creëerde de meest verfijnde recepten en kookte tijdens haar culinaire reizen naar Peru samen met verschillende chefs van Nikkei-families. Net als in Mi casa Peru zijn alle recepten eenvoudig te bereiden met makkelijk verkrijgbare ingrediënten. Resultaat: een prachtig kookboek vol heerlijke fusionrecepten en sfeervolle verhalen, met een gedegen onderzoek naar een keuken die tot voor kort nog onontdekt was in Nederland.
Ook beschikbaar: Mi casa Peru.
Katinka verzamelde en creëerde de meest verfijnde recepten en kookte tijdens haar culinaire reizen naar Peru samen met verschillende chefs van Nikkei-families. Net als in Mi casa Peru zijn alle recepten eenvoudig te bereiden met makkelijk verkrijgbare ingrediënten. Resultaat: een prachtig kookboek vol heerlijke fusionrecepten en sfeervolle verhalen, met een gedegen onderzoek naar een keuken die tot voor kort nog onontdekt was in Nederland.
Ook beschikbaar: Mi casa Peru.
Meer informatie
Pagina's
224 pagina's
Gewicht
1098gram
Taal
Onbekend
Verschijningsdatum
maart 2023
Verschijningsvorm
Hardback
NUR-code
442
Uitgever
Luitingh Sijthoff
Auteur
Katinka Lansink Dodero
Formaat
273 x 201 x 22 mm
ISBN
9789021036267
Verschijningsjaar
2023
